Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biustonosz do karmienia, jak dobrać rozmiar

Polecane posty

Gość gość

Jak dobrać rozmiar biustonosza do karmienia? Przecież piersi z pokarmem jeszcze się powiększą. Wziąć z miskami o rozmiar za dużymi???

Gość gość
Na dzień kup miskę rozmiar większą niż w ostatnim miesiącu ciąży. Aaaa i jeszcze jedno: ja się naczytałam, że po urodzeniu dziecka klatka piersiowa się zacznie zmniejszać i żeby kupić biustonosz o rozmiar pod biustem mniejszy. G*** prawda. Ostatecznie musiałam kupować takie zaczepy do stanika powiększające rozmiar, bo nie byłam w stanie wytrzymać w tych mniejszych. Inna sprawa: warto mieć do spania jeden stanik, który będzie naprawdę wygodny. Bo spać w staniku będziesz musiała, na początku pokarm się leje i trzeba mieć stanik z dobrą wkładką, lub z pieluchą tetrową w środku. Jak masz za mały to się można udusić, ja myślałam pierwszej nocy, że padnę, bo ubrałam sobie ten właśnie o rozmiar (pod biustem) mniejszy:/ Ostatecznie do spania nosiłam stanik o jedną miskę większy i taki z miękkiego materiału, a la sportowy, który mnie nie ugniatał nigdzie.

Gość gość
Dzięki za cenne rady. Właśnie znalazłam w internecie tę radę o kupowaniu mniejszego obwodu pod biustem i popełniłabym ten sam błąd. Kurcze, ale kasy pójdzie na same biustonosze. W samej ciąży musiałam kupić już 3, bo ciągle rosną mi piersi, a każdy biustonosz to 150-200zł. Masakra :/

Gość gość
A możecie polecić jakiś biustonosz o dużym rozmiarze? Przed ciążą miałam 65 g teraz kupiłam 70 k i chyba do karmienia będę potrzebować jeszcze większy :/ masakra jakaś już mi kręgosłup wysiada

Gość gość
ja kupiłam biustonosze do karmienia "na straganie" za 25 zł. O dziwo super leżą, nie zdefasonowały się po praniu i są wygodne. Aaaa i najważniejsza rzecz - identyczne ( z tą samą metką) w sklepie widziałam po 80.

Gość gość
Ja nie potrafię dobrać biustonosza bez mierzenia, tym bardziej, że mam nierówne piersi. Do tego dochodzi bardzo duży rozmiar, więc za każdym razem wędruję do profesjonalnego sklepu. Ale że budżetu z gumy nie mam, to chyba będę musiała się porządnie wymierzyć i też zaprzyjaźnić z bazarkami.

Gość AlinaKot
Ja tam wolę zapytać się ekspertów i sprawdzić wszystko sama. Polecam Allesa, zawsze możecie dostać dobrą poradę, a to jest najważniejsze.

Gość gość
Też nie wiedziałam jaki rozmiar mam wybrać ale trafiłam do lovemum.pl i tam obsługa sklepu doradziła mi jaki wybrać rozmiar. Był to strzał w dziesiątkę, Panie doskonale znają asortyment sklepu i potrafią doradzić rozmiar do każdego modelu.

Gość Anna K23
Ja od dłuższego czasu kupuję biustonosze Alles. Na ich stronie jest świetnie przedstawiona rozmiarówka i nigdy nie miałam problemu z doborem rozmiaru, w ciąży byłam dwa razy. Więc co nieco doświadczenia już mam

Gość gość
Na stronie Allesa mają to fajnie opisane i tym się kierowałam jak kupowałam swój pozdrawiam ;)

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O