Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breko

Szukam księgowej z Częstochowy

Polecane posty

Gość breko

Potrzebna firma lub osoba, która poprowadzi książkę przychodów i rozchodów. Około 100 pozycji miesięcznie. Ktoś coś?

Gość marcelkon
U Wiatrkowskich możesz zapytać - nas rozliczają od kilku lat. Nigdy nie mieliśmy problemów - bez korekt, rozliczenia na czas. Bardzo dobry kontakt.

Gość breko
A gdzie to jest konkretnie? Na Tysiącleciu? Ile mniej więcej biorą za kpir bo to również ma dla mnie znaczenie, a wiem, że jednak stawki na mieście są mega zróżnicowane. Wiesz coś w temacie?

Gość jarek kalicki
A pełną księgowość? Również tam? To moje trzecie podejście do biura rachunkowego. Dwa pierwsze były negatywne, straszne problemy, przekraczanie terminów. Macie jakieś propozycje?

Gość marcelkon
Pełną księgowość również prowadzą, ale to musisz konkretnie pytać u nich o moce przerobowe. Nie mam pojęcia czy je mają, a chyba pełna księgowość pochłania mnóstwo czasu, co nie?

Gość commeta
A może samodzielna księgowość was urządza? Sa specjalne programy które to ułatwiają http://infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace . Rozliczaja podatki i zus. Współpracują z programem Płatnik. No i jest demo- można samemu sprawdzić :) A słyszałam, że ten jest dość prosty i przejrzysty. Warto spróbować :)

Gość gość
Ja proponuje biuro na ul. Mirowskiej 34 bardzo miła i fachowa obsługa ceny również przystepne

Gość gość
Ja w sprawie księgowości zawsze korzystam z http://bkliczydlo.com.pl/ . To bardzo uczciwe i terminowe biuro, wszystko załatwiają jak należy.

Gość gość
Polecam Biuro rachunkowe Avos Iwona Borkowska ul Dojazdowa za Semexem numer telefonu 790372942. Super kobietka mi księguje ponad 300 faktur i niska cena i do tego wszystko przy terminie ;)