Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwalczanie cellulitu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jeśli któraś z was ma problem z cellulitem to polecam wypróbować produkt o nazwie Oligodx. Zamieszczam link do strony produktu - http://nplink.net/NbMhvuGq wszystko jest napisane o produkcie :)

Gość gość
Ja oolecammna cellulit dermomasaż podciśńieniowy.

Gość gość
Ja też polecam masaż na cellulit. Nie jestem do końca przekonana czy tabletki są takie super skuteczne, ale nie brałam nigdy żadnych więc nie jestem w stanie się wypowiedzieć konstruktywnie. Z kolei chodzę na masaż antycellulitowy do centrum masażu http://manipura.com.pl/ Jestem po kilku zabiegach i widzę sporą różnicę w wyglądzie swoich ud :)

Na cellulit to przede wszystkim dermomasaż! Wiem co mówię, sama korzystałam na uda i pośladki i jestem mega zadowolona. Efekty po kazdym zabiegu było widać, dlatego zdecydowałam się na serię. Nie bez powodu piszą, że dermomasaż modeluje sylwetkę. Najbradziej się cieszę, ze mi boczki się zmniejszyły, a pośladki poszły do góry :-) Jestem z Lublina, a zabiegi robiłam w Olwinie. Polecam.

Gość Targetta
Ja już próbowałam z wieloma różnymi specyfikami i najbardziej pomógł mi aktywny koncentrat na cellulit Avy. Po nie całych 2 miesiącach stosowania nogi i pośladki wyglądają dużo lepiej :)

Coraz częściej własnie czytam, że zabiegi laserowe są najlepsze na pozbycie się cellulitu i dlatego zastanawiam się nad zabiegiem, ale jest och strasznie dużo i nie ogarniam :( Najbardziej mi chyba odpowiada Dermapen, więc jeśli ktoś z Was miał już taki zabieg to powiedzcie czy naprawde warto wydać pieniądze na taki zabieg?