Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sama?

Polecane posty

Gość gość

Nie mam zbyt duzych wymagan, ale jestem dosc niesmiala. Czy to mnie dyskwalifikuje do zwiazku? Zauwazylam, ze z wiekiem, coraz mniej mi zalezy, nie chce mi sie wychodzic juz tyle. Boje sie, ze zdziwaczeje... juz chyba zaczynam powoli ... :(

Gość gość
Ile wiosen sobie liczysz?

Gość gość
a czemu pytasz?

Gość gość
Żeby był pełny obraz twojej osoby. Chociaż uważam że samotnych facetów jest tak samo dużo jak samotnych kobiet.

Gość gość
Ja jestem sam od zawsze. Ale teraz już raczej szukam zniewalającej przyjemności. Bardziej stawiam na życie seksualne, niż na związki. Tylko problem w tym, że bardzo podobają mi się Dominujące Panie.

Gość gość
Tym się róźnisz od samotnych kobiet one chcą uczucia i z reguły uciekają od ofert typowo seksualnych.

Gość Taki_jeden_964
Zauwazylam, ze z wiekiem, coraz mniej mi zalezy, nie chce mi sie wychodzic juz tyle. xxxxx Nie zależy bo nie ma na kim, jak się ktoś pojawi to pogadamy. :)

Gość gość
Po czasie przestaje zależeć na tym. Po czasie liczy się przyjemność. Ale dla mnie taka perwersyjna :D Byłem raz zauroczony, motylki w brzuchu i co z tego ? W tamtym czasie byłem pryszczatym nastolatkiem, a teraz to już przestaje zależeć.

Gość gość
Obawiam się że nie jesteś tym kogo pragnie autorka.

Gość gość
Wiem. Niech szuka miłości :)

Gość gość
gosc, mam 27 lat

Gość gość
Ty wiesz najlepiej, dlaczego, czemu tutaj pytasz?

Gość gość
To jeszcze nie tragedia myślałam że jesteś po trzydziestce. Dzisiaj dziewczyny wychodzą za mąż później niż kiedyś. Jesteś z dużego miasta czy z małego miasteczka pytam gdyż w dużym mieście są większe możliwości na poznanie faceta.

Gość prawictwo pospolite 137
są trzy możliwosci , powody twojej samotności 1 . jesteś brzydka 2. Jesteś zbyt zimna 3. jesteś bierna jezeli spełniasz wszystkie te 3 punkty to nie masz zadnych szans na związek w przyszlosci natomiast jesli dwa z tych punktów nie pasują do ciebie ,a tylko jeden opisuje twoją osobę - to masz szanse na chłopaka .Nie jestes stracona

to są 3 główne powody samotnosci kobiet .. każdy z nich jest wystarczający do tego , by było ciężko w relacjach z plcia przeciwną natomiast jesli ktos spelnia wszystkie 3 to katastrofa i pewne starpanienstwo do konca życia

powody samotnosci facetow sa odrobine inne niz u facetów 1. jest zbyt brzydki 2. nie ma pieniedzy , jest biedny 3. jest zbyt bierny

Gość gość
15:42 nie wiem, gdybym wiedziala nie pisalabym tutaj

Gość gość
czy jestem bierna nie wiem, ale lubie kiedy mezczyzna jest dominujacy w sypialni i lubi porzadzic, uwazam to za bardzo atrakcyjne

prawictwo pospolite 137 dziś powody samotnosci facetow sa odrobine inne niz u facetów 1. jest zbyt brzydki 2. nie ma pieniedzy , jest biedny 3. jest zbyt bierny xxx Ja posiadam: 1. - tutaj byłoby wręcz odwrotnie, jakbym wziął się za swój wygląd 2. - tak 3. - głównie nieśmiałość i strach, to jest najgorsze,,, ze mnie jest taki odludek, mieszkający na zadupiu 4. - inteligencja Niestety 2 środkowe mnie dyskwalfikują.

Gość gość
ja też jestem sama

Gość gość
Ja też jestem sama, mam 23 lata. Wobec facetów, szczególnie tych, którzy wpadną mi w oko, bywam dosyć chłodna, a wynika to z mojej nieśmiałości, mam wrażenie, że nie potrafię z nimi gadać i w ogóle jestem jakaś upośledzona w kwestiach damsko-męskich :P Z kolei takich, co chcieli ze mną być zawsze odrzucałam, ponieważ nie byłam zakochana, a zmuszać się do związku nie zamierzam. I właściwie przyzwyczaiłam się do obecnego stanu rzeczy. Nie ma co się przejmować.