Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka butelka i smoczek do kaszki?

Polecane posty

Gość gość

Moj syn niedługo skończy 6 miesięcy i chciałabym mu zacząć dawać kaszke na noc, ale karmię piersia i nie znam się w ogóle na butelkach itp, jaki smoczek powinien byc do kaszki? Napiszcie mi konkretnie firmy i nazwy butelek, zebym wiedziała co kupić :)

Gość gość
Kup w aptece, tam ci doradza

Gość gość
ja nie wiem dziecko karmiłam butelka jak zaczęłam podawać kaszki to tylko z plastikowej miseczki i łyżeczki, dla mnie podawanie w butelce kaszki jest trochę dziwne, znajoma tak podawała z butelki miala smoczek do kaszki ale dziurka byla za mala i żyletką powiększyła, masakra :/ nie wspomnę ze smok po jakims czasie byl hmm "obgryziony" i nie nadawał sie juz do niczego ale ona dalej i dalej kaszkę podawała w butelce masakra

Gość gość
No ale jak chcę podawac dziecku na noc mleko zageszczone kaszka, to chciałabym żeby usnal przy butelce

Gość gość
a podajesz na noc mleko z kleikiem ryzowym, w moim przypadku najlepsza butelka to rossmann babydream od 6 miesiaca, tylko ta butelka mi pozwolila oduczyc malego od piersi i podaje mu nia mleko bebiko 2r z kleikiem, ka by przeszla tez ale taka lekka, bitelka kosztuje ok 14 zl

Gość gość
kaszke podaje sie łyzeczka