Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podrywa inną,

Polecane posty

Gość gość

Mój facet poznał inną kobietę, często się kłócimy, ostatnio prawie zerwaliśmy. Nie rozmawialiśmy przez kilka dni. Ale nie wylogował się u mnie na telefonie i przeczytałam wszystko, ta dziewczyna ma narzeczonego, 5 letnie dziecko, zaraz ślub. Znali się z widzenia, sam ją jakoś znalazł, dał jej swój nr telefonu, bo ona stwierdziła, że nie lubi pisać na czatach. Czuję się tak jakby mnie zdradził. Powiedziałam mu o wszystkim, mówi że nie ma z nią kontaktu. Ale nie chce mi się w to wierzyć. Dziewczyna nie jest atrakcyjniejsza ode mnie. Co robić?

Gość Niunita92
Dać sobie spokój

Gość gość
powiedział, że zrobił to bo dowiedział się , że siedząc w knajpie, dosiedli się do mnie znajomi koleżanki i w jego odczuciu jest to równoznaczne. Jesteśmy dorosłymi ludźmi aż się zszokowałam gdy to usłyszałam. I dlatego on wyszukał ją, ona od razu napisała, zaproponował jej by się poznali, na co ona od razu podała mu swój nr. Co więcej znam tą dziewczynę z widzenia. W wieku 19la zaszła w ciążę, jest z ojcem dziecka, on siedzi za granicą a ta tu hula. Nie wierzę, że się nie odezwała gdy dostała nr od niego.

Gość gość
Zależy mi na nim, ale nie będę przymykać na to oczu.

Gość gość
Co teraz zrobić? odpuścić go sobie, zależy mi na nim, gdyby to była koleżanka nie powiedziałabym nic, ale to obca kobieta.

Gość gość
1. powiadomić o wszystkim jej partnera 2. zerwać z idiotą, stać cię na kogoś lepszego

Gość gość
Mam napisać do jej partnera? ale po co? ona widocznie od zawsze to robi, bo kokietowała go przez całą rozmowę, od razu wiedziała z kim rozmawia. Ucieszyła się z tego, że ją odszukał itp. Nie wiem czy do czegoś doszło miedzy nimi, ale nie wierzę, że się do niego nie odezwała.

Gość gość
bo skoro ona może rozwalić twój związek to ty możesz rozwalić jej Zresztą - widać twój facet to taki typ, poleci na wszystko co zwróci na niego uwagę. PS. Zapomnij o seksie z nim, nie wiadomo czym cię zarazi

Gość gość
No w sumie to on do niej napisał, i on ją odnalazł. Ona jedynie chętnie się zgodziła. Gdy napiszę teraz od razu będzie wiadomo, że to ja. Musiałabym założyć inne konto i z niego napisać do jej faceta, tylko co napisać? W sumie jego też znam z widzenia.

Gość gość
a ty uwierzyłabyś w anonim? Napisz jako ty - żeby pilnował swojej kobiety, bo podrywa twojego faceta (który mam nadzieję będzie twoim ex), chodzi o to, żeby dać jej nauczkę. Skopiowałaś rozmowy?

Gość gość
i pamiętaj - znalazł tą, znajdzie inną. Widać taki typ

Gość gość
Mam rozmowę, ale widać w niej że to mój facet ją poderwał pierwszy, ona na to odpowiedziała by dał jej nr. Nie wyjdę na wariatkę?

Gość gość
nie, lojalnie uprzedzasz. Ja zostałam uprzedzona przez faceta laski która podrywała mojego już ex. Jestem mu wdzięczna, bo do dziś żyłabym w niewiedzy.

Gość gość
Więc co dokładnie napisać? Mamy wspólnych znajomych z tym chłopakiem, nawet sporo, nie chcę go upokarzać, ale fakt przydałaby się jej nauczka. Bo może nie wiedziała, że ma kogoś, ale sama jest w długoletnim związku.

Gość gość
ja dostałam wiadomość "pilnuj swojego faceta, bo nie masz pojęcia co robi kiedy ciebie nie ma" i napisał mi swój nr tel, żebym się z nim skontaktowała. Zabolało. Pewnie mogło być delikatniej napisane, ale pisał to facet

Gość gość
Nie wiem czy się spotkali czy nie, to wszystko rozegrało się kilka dni temu, ich rozmowa też odbyła się klika dni temu. On mnie oczywiście zapewnia, że kocha mnie, a ona nawet do niego nie zadzwoniła, ale nie wierzę w to. Po co by brała nr i tak chętnie chciała go poznać. Niemniej jednak na podryw zareagowała i od razu nr wzięła. Pomyślę i napiszę do niego.