Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje się urażona prezentem kremem 30 plus

Polecane posty

Gość gość

skończyłam 28lat a od znajomej dostałam krem 30 plus, uważam ten prezent za wielką gafę z jej strony, zrobiła to nieświadomie, czy była w tym jakaś aluzja,że np. wyglądam starzej niż na swój wiek? czy wy też czułybyście się urażone na moim miejscu, czy kupiłybyście taki prezent osobie, która nie ma jeszcze 30 lat?

Gość gość
a jakbyś miała 23 lata i dostała krem z ziaji 25+ też byś się czuła obrażona?

Gość gość
Oczywiście że tak, znaczy się kupiła bym taki krem, a jak się obrażasz na to toś niepoważna i gdybym chciała ci dokuczyć, to kupiła bym ci 40+. Tak się kupuje kremy, kiedyś mi jedna kosmetyczka tłumaczyła. Jak masz 25 to kupujesz 30+ itd. Ale jesteś obrażalska :O

Gość gość
tak, bo ten krem jest dla osób powyżej 25 roku życia

Gość gość
ja bym sie nie obrazila za takie cos, a nawet jesli mialaby kolezanka jakies ukryte intencje, to bym obrocila to w zart

Gość gość
też o tym słyszałam że kupuje sie kremy jakby "na wyrost". Ale pamiętam jak raz mi się zrobiło przykro w drogerii gdy ekspedientka zaproponowała krem dla starszej niż ja jestem. A podobno nie wyglądam..

Gość gość
Twoja kolezanka pewnie wiedziala ze jestes glupia i obrazalska i specjalnie ci taki prezent zrobila i bardzo dobrze. Głupim ludziom tak sie robi. Nabierz dystansu bo bedziesz wygladala 2 x starzej niz masz a nie tylko 2 lata

Gość gość
ja dostalam krem 20+ chociaz mam 26 a przeciez sa 25+. CHAMSTWO pewnie to znaczy ze traktuja mnie jak malolate. ide sie obrazic

Gość gość
Moglas pomyslec np ze ona chce dobrze bo chce cie ustrzec przed zmarszczkami:)

Gość gość
ty jestes glupia ja rozumiem gdyby kupila 50 + ale 30+? nie udawaj mlodszej niz jestes

Gość gość
nie udaje, jestem młodsza

Gość gość
no i co z tego, że ci kupiła krem 30+? Przecież w koncu bedziesz miała te 30+ i od tego nie uciekniesz. Wiek to tylko liczba

Gość gość
nooo AZ 2 lata. Mlodsza to jestes w dowodzie a jezeli chodzi o twoja skore to moze nie widzisz ale jest moze starsza i potrzebuje lepszej pielęgnacji

Gość gość
ciesz się, ze nie 40+ :D

Gość gość
Powinnaś się cieszyć, bo te 30+są lepsze niż te 20+. Mqją więcej składników i lepiej wpływają na c3rę...

Gość gość
Ja ma 35 a od dawna używwm kremów 40+ Ktoś mi zabroni? Ty możesz do końca życiw używać tych 20+....