Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze to z siebie "wywalic" i juz!

Polecane posty

Gość gość

W skrocie: pracuje w firmie od kilkunastu dni, bardzo zauroczyłam się w jednym chłopaku, który rówńież tam pracuje. W sumie to przysługiwałam się dyskusjom jakie prowadzi z kolegami. Jesteśmy wyłącznie na cześć. Chyba nawet nie wie jak mam na imię. Poza tym w zeszłym tygodniu dowiedziałam się, że złożył już wypowiedzenie i zmieńia pracę. A mnie ogarnia coraz większy smutek. Jestem zbyt nieśmiała by zrobić cokolwiek. A spodobał mi się właśnie pierwszy chłopak po długoletnim związku. A jestem wolna już od kilku lat.....

Gość gość
Dzis nawet na mnie nie spojrzal, a ja siedze i placze. Niby dojrzala juz troche, 25 letnia kobieta....

Gość gość
Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Co wtedy zrobił?

Gość gość
Jesteś piepr**ta z jakiego powodu ty płaczesz? on jest wolny? czy kolejny wątek o tym : jak to spodobał mi się koleś, ma żonę , dziewczyna ale pi**a mnie swędzi i muszę go mieć?

Gość gość
W myślach ci nie czyta. Poznajcie się jakoś i wymieńcie kontaktem zanim ucieknie do innej pracy, bo może mieć wypowiedzenia 3 tygodnie, a może 3 miesiące.

Gość gość
Nie ma zony, ani dzieci. Dziewczyny? Nie wiem. Z portali spolecznosciowych nie wynika, by mial. Moze sie nie chwali. Szkoda, ze jestem niesmiala do tego stopnia, by zrobic cokolwiek!

Gość gość
Poza tym, nigdy nie smialabym i nie moglabym byc z zonatym mezczyzna!

Gość gość
Czyli trochę oleju w głowie masz. Co zrobić? Popytaj czy ma kogoś, czy jest wolny. Jeśli jest podejdź i się zapoznaj. A dalej samo poleci.

Gość gość
W firmie sa sami faceci, nie znam ich do tego stopnia, by wypytywac o takie rzeczy. No i mam niskie poczucie wartosci, a zreszta on na mnie nie patrzy.

Gość gość
A ja zachowuje sie jak wariatka. Ciagle o nim mysle!

Gość gość
Ja od dwóch lat jestem w związku i nie mam ani żadnych zdj z chłopakiem, ogólnie mam mało zdjęć,a ni statusu w związku..więc tym sie nie kieruj. Nie wiem zapytaj tego chłopaka o coś co chcesz kupić przyjaciółce na urodziny, czy fajne i czy kupiłby to swojej kobiecie. Bo potrzebujesz by facet się wypowiedział. Jak odpowie że nie ma kobiety to wszystko jasne, i tak dowiesz się czy ma kogoś i od razu pogadacie.

Gość gość
Szkoda, ze on nie chce sam z siebie do mnie podejsc ;) wtedy byloby duuuzo latwiej. No niestety...... On nie patrzy w sume nawet. :)

Gość gość
Widzialas go dzisiaj?

Gość gość
Tak, widzialam go. Powiedzialam czesc, on chyba odpowiedzial ale tak w locie i tyle.....

Gość gość
Patrzyl sie na ciebie?

Gość gość
Dzisiaj tylko trochę....... W sumie niewiele. Był pochłonięty rozmową z kolegami.

Gość gość
Pwiem tylko, ze jest mi smutno. Nie odwaze sie na zaden nawet maly krok, tak juz mam... Amod dawna nie zwrocilam n anikogo uwagi.... A on wydal mi sie naprawde wartosciowym czlowiekiem.