Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzyk

czy to ciaza???pomozcie!

Polecane posty

Gość madzyk

Witam Kochane Kobietki.Mam pytanie a mianowicie wspolzylam z chlopakiem w 6 dniu cyklu i on skonczyl we mnie.Teraz jestem w 19 dniu cyklu i mam takie objawy jak:zawroty glowy,mdlosci,od owulacji czesto bolace/klujace jajniki,bola mnie piersi a najbardziej sutki jak nigdy i jeszcze wybilo mi 2 opryszczki na wardze.Bardzo prosze o zdanie na ten temat czy to moze byc ciaza??

Gość gość
czekaj, już wyciągam zestaw do wróżenia... a poważnie - nie wiem, idź z tym do lekarza!

Gość medzyk
Nie chodz mi o wrozenie..po prostu chcialam wiedziec czy mialyscie podobne objawy w ciazy...

Gość gość
przed chwilą był tu podobny temat i odpisałam tam, że pierwszym w miarę pewnym objawem ciąży jest brak miesiączki więc czekaj cierpliwie

Gość gość
A jak długie masz cykle? Są regularne? Zawsze istnieje ryzyko z "finałem w środku". Wystarczy, że akurat raz w innym terminie będzie owulacja. Niby 6dc nie powinien być płodny, ale nigdy nie wiadomo. Teraz to już po herbacie. Pozostaje ci czekać i ew. zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość madzyk
Cykle nieregularne.Co 27,28,30,34 dni.Dodam jeszcze ze poraz pierwszy czuje bol kochajac sie..