Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Nikomu nie podobają się moje wybrane suknie ślubne

Polecane posty

Wybrałam kilka modeli sukni ślubnych które mi się bardzo podobają. Jestem niska i wybrałam sobie suknie bardzo mało rozłożyste, koronkowe i dopasowane aby mnie nie pogrubiły i nie skróciły. Oczywiście to wszystko rzecz gustu co kto lubi i co komu się podoba. Niestety nikomu nie podobają się moje wybrane modele :( wiem że to ma być moja decyzja , moja suknia ale trochę mi przykro jest z tego powodu i w ogóle fakt że mam na sobie suknię która się nikomu nie podoba to w końcu ja bym się w niej źle czuła. A to nie podoba się kokardka z tyłu, a to za długie szarfy z tyłu od paska, a czemu szarfa ma kolor beżowy a nie biały, a to materiał nie taki, a dlaczego akurat takie modele, a to innym podoba się suknia z rozcięciem na nodze, a czemu akurat proste a nie rozłożyste itd. Każdy ma inny gust i inne zdanie ale jakąś suknie muszę wybrać. Wybrałam modele, pokazałam, opinia innych że to suknie przedwojenne i jak mogłam coś takiego wybrać :(

Gość gość
Znam ten ból, wiele ciuchów, które zakładam, nie podoba się moim bliskim - lubię eleganckie ubrania, dopasowane sukienki, biżuterię w "starym" stylu i non stop mama/ciotki/koleżanki czepiają się, że nie biegam w legginsach z dupą na wierzchu, balerinach i t-shircie. :) Za to od obcych albo nowopoznanych ludzi często dostaję komplementy co do stylu ubierania. :) Nie przejmuj się, każdy ma swój gust, a to TWOJA sukienka i TWÓJ ślub. Jeżeli dobierzesz odpowiednie dodatki i będzie do tego pasował cały wystrój kościoła/styl wesela itd. (tzn. trochę dziwnie wygląda, kiedy do eleganckiej, stonowanej sukni w starym stylu jest "ludowe" wesele z disco-polo - trzeba to jakoś dopasować :)), to super. A może pokażesz sukienki?

Wpisz sobie we wyszukiwarce w grafice np. Justin Alexander 8761 to przykładowa suknia albo 9721 ta tez mi się podoba choć mogłaby miec dół taki jak ta pierwsza suknia. Czy one naprawdę są brzydkie?

Albo jeszcze Sincerity 3821 podobają mi się równiez w niej plecki. Jak dla mnie to bardzo modne suknie, eleganckie, wcale nie uważam aby były przedwojenne :( no co kto lubi a mnie się to podoba, skromne ale eleganckie. No i tak jak piszesz dodatki trzeba dobrać pod suknię.

Gość gość
Moim zdaniem są bardzo ładne. :) Zwłaszcza Justin Alexander 9721 i ta ostatnia, szczególnie jeśli masz ładne plecy. Super!

Gość gość
Qrcze świetne są te sukienki :) nie wiem, kto Ci je odradza, ale dla mnie te suknie to klasa sama w sobie :)

Gość gość
ślicznie, delikatne kobiecie, kokieteryjne :)

Gość gość
Powiem tak: zawsze, zawsze tak będzie że komuś coś nie będzie w sukni pasować i to najczęściej będzie właśnie jakaś pierdoła typu kokardka, koronka czy koralik. Dlatego najlepiej takie uwagi puszczać mimo uszu, bo inaczej sukni nie kupisz. Mierzyłaś już wybrane przez siebie suknie? Bo to też zupełnie inaczej ludzie reagują jak widzą zdjęcie w necie na modelce a jak widzą suknię na tobie. Mojej mamie suknia w internecie się strasznie nie podobała a jak zobaczyła ją na mnie to się zachwycała i dopiero ja ją uświadamiałam, że to ta co jej się tak nie podobała :P

Gość boculka12345
Dzięki za opinie :) nie mierzyłam ich jeszcze ale wybieram się do salonów na przymiarki. Mnie się one bardzo podobają, jednak koronka zawsze będzie w modzie :)

No właśnie mnie się sukienki podobają na modelkach i wiem że żadna suknia nie będzie tak ładnie wyglądać na mnie jak na modelce ze zdjęcia. Myślę że dużo daje też magia aparatu i fotoshopu bo oglądałam zdjęcia w internecie sukienek na modelkach i na pannach młodych z wesel i sesji zdjęciowych i jednak jest różnica. Suknie całkiem inaczej się prezentują :( to co mi się podoba może na mnie źle wyglądać :)