Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAleksandra

Kredyt hipoteczny, czy ktoś dostał na takich warunkach ? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gośćAleksandra

Razem z mężem planujemy kupić mieszkanie na kredyt. Oto jak wygląda nasza sytuacja : Maż ma umowe o prace od, 10.07.2014 do 30.01.2016 zarobki 1400 zł netto, druga umowa zlecenie od 07.07.2014 do 30.06.2015 zarobki 2300 zł netto, Ja mam umowe od 10.09.2014 do 10.01.2016 zarabiam 815 zł netto. Porzebujemy 145 000 zł kredytu. Nie mamy dzieci wiec kredyt jest na 2 osoby. Ogólnie zdolnosć jest, ale jaki są realne szanse na pozytywną decyz*****nku ? Czy ktoś z Was uzyskał kredyt mająć podobne zarobki i żadnej umowe na czas nieokreślony? Prosze napiszcie jak u Was to wyglądalo...z góry serdecznie dziękuje

Gość gośćAleksandra
?

Gość gość
Niestety nie dostaniecie kredytu bo taki dają osobom z umową na czas nieokreślony. Zeby wziąć taki kredyt musi wniosek zlozyc np mama lub tata obojetnie ktory rodzic ale zeby byl staly dochód. Oni podpiszą a wy splacicie. Innej możliwości nie ma. Wiem z doświadczenia. Bralam na rodziców a my z mężem splacamy

Gość gość
Teraz prosicie wręcz modlicie się o kredyt!!! Za kilka lat będziecie płakać!!! Bieda rodzi biedę...... Nie macie innego wyjścia i bank lichwa na was żyje !!!

Gość gość
Uważam za lichwa to odstępne za wynajem. Gdzieś trzeba mieszkać a z dwojga złego lepiej spłacać swoje niż płacić komus za wynajem!!!

Gość gość
Jezus, a jak wy przy tak niskich dochodach chcecie go spłacać??? Jakim cudem zdolność kredytowa wam wychodzi? przy braku stałej umowy na czas nieokreślony? macie jakiś wkład własny w ogóle? to, że ktoś kiedyś dostał nic nie znaczy - teraz bardzo zaostrzyli warunki.

Gość gość
No jasne umowa na czas określony i kredyt 250 tys hehe głupich nie sieją. Teraz na kredyt gotowkowy pięć czy dziesięć tysięcy potrzebna umowa na czas nieokreślony. Ewentualnie tą kwote trzeba splacic na czas trwania umowy. Ale nie takie pieniadze jak kredyt hipoteczny

Gość gość
4500 zl miesiecznie to male zarobki??? Serio???

Gość gośćAleksandra
Nie uwazam zeby 4,5 tys to malo, zreszta realnie zarabiamy wiecej wiadomo umowy sa na nizszych stawkach reszta to premie. A wkladu mamy 20 tys.

Gość gość
zapomnij!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umowa na czas nieokreslony i tyi on -wklad wlasny min 10%

Gość gośćAleksandra
Rozumiem ze Wam odmowiono kredytu przy podobnych umowach skoro jestescie pewni ze go nie dostaniem, czy piszecie tak bo tak Wam sie wydaje????

Gość gość
mało prawdopodobne, umowy za chwile wam się konczą.

Gość gość
Wejdź sobie na stronę www.zcdf.info Możesz porozmawiać online na czacie on rozwiąże twoje wątpliwości

Gość gośćAleksandra
Dziekuj***ardzo za link:)

Gość gość
ja milam ze nikt mi nie dal .majac zlecenia

Gość gość
A byliscie wogole w banku zapytac jak sytuacja wyglada?

Gość gość
Nie powinno być kłopotu, ale po co pisać na forum. Lepiej sprawdź w pko bp i wszystko będziesz wiedzieć.

Gość gość
Ja pisze z doświadczenia. Wzięłam kredyt hipoteczny ale warunkiem byla umowa na czas nieokreślony. Taki kredyt w zależności od zarobkow splaca sie 15 do 35 lat. Przecież bank musi miec pewnosc ze w razie czego będzie mial z czego ściągnąć kase. Pytalam w kilku bankach i w każdym to samo. Ja kredyt polaczylam z rodzicami aby miec zdolnosc i krotszy okres spłaty

Gość Kondradoo
Wszystko zależy od interpretacji banku, warto złożyć wnioski w kilka miejsc, bo to nic nie kosztuje i wybrać ofertę po akceptacji naszych dokumentów. Co do aktualnych ofert najlepiej porównać je za pomocą kalkulatora http://e-kalkulatorkredytowy.pl/kredyt-hipoteczny/kalkulator/ ponieważ w przypadku kredytów warunki zmieniają się dosyć dynamicznie, często banki wprowadzają też różnego rodzaju promocje.

Gość Kobitka z Lublina
Dochody rzeczywiście nie są wysokie, ale myślę, że więcej dowiesz się u doradcy finansowego, niż na forum. Jak brałam kredyt hipoteczny to i ja, i mój narzeczony mieliśmy umowy o pracę na czas nieokreślony i zarobki powyżej 2 500 zł. Dostaliśmy taki kredyt, jak potrzebowaliśmy, ale pomagał nam Łukasz Mendocha i polecam skorzystać Wam z jego usług. Dokładnie Wam powie, jakie macie szanse na kredyt.

Gość gość
Najlepsza Pożyczka na Dom kredyt hipoteczny w 2016 roku - Kredyt dla Każdego spełnij swoje marzenia - Minimum Formalności wniosek tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/ - Szybka Decyzja, Każda kwota - Na wymarzone Mieszkanie lub Dom Spełnij swoje marzenie dla Całej rodziny już teraz! Wypełnij wniosek kontaktowy a my bezpłatnie oddzwonimy i dobierzemy odpowiedni kredyt dla Ciebie. Wniosek o kredyt tutaj http://pozyczkanadom.com.pl/kredyt-hipoteczny-na-mieszkanie/

Gość kassia445
Jeśli szukasz dobrego kredytu hipotecznego to wejdź na http://www.kalkulator.pl/kredyt-hipoteczny/ niezły kalkulator który pozwoli Ci wybrać najlepszą ofertę pod Twoją zdolność kredytową.

Gość Dobrzedoradzamy
Kredyty hipoteczne. Dobre warunki i szybka decyzja kredytowa. Kup z nami wymarzone mieszkanie :) dobrzedoradzamy@gmail.com

Gość gość
Jeśli nie wiesz skąd wziąc kredyt hipoteczny to sprawdź http://sowinskie.pl tam na pewno dostaniesz

Gość darion8
Wszystko będzie zależało od tego jak wysoki będzie kredyt, a warto pamiętać, że im większą damy wpłatę własną, tym bardziej korzystny kredyt będziemy mieli na krótszy czas. Wart też poczytać o kredytach hipotecznych http://www.kredyt-mieszkaniowy.info a przed wzięciem takiego zapożyczenia lepiej wszystko przemyśleć, bo to jednak spore zobowiązanie.

Gość gość

Na stronie andrzejlewanski.pl masz namiar do eksperta finansowego z ktorym ja współpracuję już od kilku lat. Pomagał mi w znajdowaniu dopasowanego kredytowania dla mojej firmy ale też jak budowałem dom to dobrał mi bardzo korzystną hipotekę. Zawsze patrzy na możliwości finansowe klienta i pod tym kątem szuka bezpiecznego finansowania, żeby nie było kłopotów przy spłacie.

Gość Donsd

Jak macie krdyt polecam poczytać zwrotyprowizji.pl opisują jak można wyrwać bankowi prowizję którą bezprawnie naliczył