Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie lub doswiadczyliscie poprawy waszego partnera

Polecane posty

Gość gość

Mój facet obiecuje poprawę czy mu uwierzyć ,zawsze wymyślą inne scenariusze kłótni i obietnice poprawy,maksymalnie wytrzymał miesiąc bez wywołania kłótni,poprawił się ktoś ??

Gość gość
Tylko gimbusy bez doświadczenia w obecnej chwili tu siedzą :-(

Gość gość
Wypowie się ktoś?

Gość gość
Mój się poprawił na jakieś 2 lata, teraz znowu mu palma odbija, czas się rozstać. Mój wniosek- ludzie się nie zmieniają, a jeżeli już to na gorsze.

Gość gość
Moja koleżanka to samo co ty mówi :-(

Gość gość
Ludzie się zmieniają jeśli sami tego chcą. Nigdy dlatego, że ktoś inny tego chce. mój były mąż się nie zmienił.

Gość gość
zależy o jakie zmiany chodzi i jakie kłótnie .. bo tu nie napisałaś co twój facet robi źle i co chce zmienić? ile jesteście razem i ile macie lat?

Gość gość
Mąż od 13 lat ,nie poprawił się mimo obiecał, jedynie przestał pic wódkę piję za to po pięć piw dziennie lub jedno wino , robi kłótnie poniża mnie słownie,nawet doszło do popychan i ciągnięcia za moje włosy i gróźb z urzyciem noża, po każdej kłótni średno raz na 6 tygodni obieca poprawę ale tylko tyle potrafi wytrzymać i jest w tym czasie dobry a w jeden dzień burzy cały spokój ,już tracę nadzieję że przestanie robić jazdy ,chyba się oszukuje ze się poprawi ? Dalej nie wytrzymam chce odejść ,ale boję się on psychicznie wmówił mi że jestem dnem i nie dam sobie rady ,jestem ładna i finansowo nie zależna,boję się zmiany podjęcia decyzji, 20 maja wyjeżdżam z domu bez słowa! Aż się boję tej decyzji mam strach w sobie tak zniszczył mnie psychicznie ,mam poparcie w mamie swojej ona już teraz trzyma moja stronę ,obiecałam sobie jak wychowam syna zostawię go i nadszedł ten czas i w jego nawrócenie już nie wierzę! Dość mnie zniszczył

Gość gość
Już moja mama modliła się o poprawę w naszym związku, i nic nie pomogło ,ja raczej nie wierzę że modlitwa pomoże ,straciłam wiarę ,on potrafił po przyjsciu z kosciola w dzrzwiach juz krzyczal ,,nie pachnie na obiad cos ty robila jak ja byłem w kościele ,, i kłótnia wywołana doczepil się do obiadu i odrazu zaczął wtrącać inne sprawy by kłótnie większą zrobić... Ja miałam pieczeń w piekarniku, W drzwiach powinien powiedzieć ,,niech będzie pochwalony,, a nie zrobić kłótnie , kościół źle na niego wpływa !! Tam miał tyle czasu by wymyśleć żonie kłótnie w domu!

Gość gość
Faceci się nie zmieniają, kobiety tak. Bo chcą dobra dzieci, dobra rodziny. Facet, jak jest zły, to taki pozostanie, bo go nie wychowano tylko howano, hów - zły, niepoprawny, brak dopilnowania. Więc nie ma szans.