Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmminiong

Mój facet jest leniem????

Polecane posty

Gość hmmmminiong

Mój Facet jest dziwny Szuka pracy, dostał oferte przy produkcji okien ale jest to praca fizyczna wiadomo przenieść coś trzeba, zrobić trzeba a nie leżeć ale nie on czeka na takiego pracodawce który przyjdzie i powie chodź kochany dostaniesz będziesz leżał i pieniążki same do ciebie przyjdą będziesz miał 1000 zł dniowki. Uparł się ze on chce jeździć busem w czym nie ma żadnego doświadczenia. Bo to lekka praca bynajmniej w jego mniemaniu. . spodziewamy się dziecka a on myśli ze albo ja albo moi rodzice damy mu prace na tacy za dobrą kasę i najlepiej za siedzenie na komputerze. czy on jest taki głupi czy tylko takiego udaje. Bo mi pokazuje teraz ze jest zwykłym leniem który umie jedynie leżeć i pachnieć.

Gość gość
myślę,że się w niezłe g****o wpakowałaś

Gość gość
Rozkazałam mu iść i zamieść cv bo niestety w dzisiejszych czasach to się nie leży.

Gość gość
i to nie takie sobie,które tylko wkurza,ale g****o naprawdę poważne

Gość gość
Dodam tylko ze do tej firmy z oknami mam 20 m. Bo to przez płot praktycznie!!

Gość gość
A do tych okien to mam przez płot bo to u sąsiada. Ale nie.

Gość gość
to nie jest tylko jego wina,praca przy produkcji okien może być niebezpieczna,trzeba mieć siłę fizyczną,że ta szyba nie spadła na ciebie,może on nie ma do tego warunków fizycznych,natomiast zrobiłaś sobie dziecko z kimś kto nie może sobie na to pozwolić

Gość gość
Uwierz mi ze tu praktycznie wszystko robia maszyny, które trzeba włączyć. No tak za ciężko... Jeszcze tylko piwko do łóżeczka i przed telewizorek podać.. Robił na dachach? To tam było pewnie lekko i bezpiecznie.... Bez ubezpieczenia bez niczego. Dzięki Bogu pracują w tym zakładzie młodzi chłopcy i się nie pocieli.. Ale on jest inny. Ma życiowo pecha. Najgorsze to robić z siebie Życiowego lenia bo każda praca ma w sobie coś niebezpiecznego.

Gość Taki_jeden_964
po co to pytanie skoro piszesz "on czeka na takiego pracodawce który przyjdzie i powie chodź kochany dostaniesz będziesz leżał i pieniążki same do ciebie przyjdą". Domyślam się, że chciałaś sie wyżalić bo chyba nie pochwalić mężem.