steff86 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Witajcie Macie tak że szukacie sklepów gdzie można kupić najtaniej, lub zbieracie punkty w programach gdzie można dostać jakąś nagrodę? Chyba każdy przerabiał takie programy. Często trzeba czekać długo i tak nic się nie dostanie, ale ostatnio trafiłem na ciekawy program zakupowy, jest darmowy i można kupować znacznie taniej, dzięki prowizjom jak inni robią zakupy, czy to będzie sposób na nowe zakupy? Sprawdzić można zawsze na e-candy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 Zaraz założę konto i zobaczę jak działa ten serwis. Wygląda bardzo ciekawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 Ja z programów lojalnościowych należę do payback i mam kartę z tesco :P Ciekawie wygląda program partnerski e-candy.pl Lista sklepów jest imponująca. Muszę spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 ja już od dłuższego czasu robię zakupy tylko przez internet, a do sklepu chodzę tylko przymierzyć lub zobaczyć. Dzięki za polecenie tego sklepu. Na pewno na dniach skorzystam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniza_m Napisano Kwiecień 22, 2015 Ja kupuję tylko przez net najczęściej na www.riccardo.pl. Programu partnerskiego nie ma ale jak zapiszesz się do newslettera to otrzymujesz powiadomienia o fajnych promocjach. Jutro np coś fajnego ma być, jakieś spore rabaty. Rozglądam się za sandałami Keen i mam nadzieję że akurat załapią się na zniżke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dionizos02 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 ja kupuję w polo i żadne programy lojalnościowe nie są mi potrzebne :) wystarczą niskie ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
walkiria15 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 zgadzam się. te programy lojalnościowe są zazwyczaj nic niewarte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etxeberria 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Ja robię regularnie zakupy w POLOmarket i jestem bardzo zadowolny. Może nie mają programów lojalnościowych, ale wynagradzają to liczne promocje i przeceny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2015 Tylko że jak się zapoznałem z ich ofertą to wygląda właśnie inaczej niż reszta tego typu programów. w e-candy.pl można szybko uzbierać środki i kupować taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2015 ja to oszczednosci na kazdym kroku. nawet ostatnio kupowalem windowsa i wybralem OEMa od nich: http://www.kluczsystem-sklep.pl/ bo home kosztowal mnie 170 zl. Jak popatrzylem na ceny w sklepach to oczy prawie z orbit, ale jak sie dobrze poszuka to w necie zawsze cos tanszego sie ogarnie. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JohnySopot 0 Napisano Styczeń 24, 2017 Chcesz kupować co chcesz i nie przejmować się ceną proponuje tobie stronę http://www.cozacena.pl/ Tu porównasz sobie ceny interesujących ciebie przedmiotów i zawsze dostaniesz najniższą cenę. Zaoszczędzisz pieniądze oraz czas ponieważ nie musisz wychodzić z domu wystarczy że wejdziesz na tą stronę i klikniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach