Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do ładnych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

mam do was pytanie jestem facetem, czy miałyscie kiedys taką sytuacje że malo atrakcyjny facet ale z dobrym sercem sie w was zakochał i wam o tym powiedział a wy go nie chcialyscie? co wtedy czulyscie? jak mu mowilyscie nie

Gość gość
normalnie: nie czuję do ciebie tego, co ty czujesz do mnie. nie będziemy parą. wybacz.

Gość gość
tak delikatnie? nie wierze haha

Gość gość
a jak byś chciał? ty popaprańcu je/b/a/ny odwal się ohydo ode mnie bo swoim wyglądem możesz odstraszać szczury w komórkach, a nie ze mną planować przyszłość, powaliło cię łazęgo, masakryczny strachu na wróble, na drzewo udawać marchewkę, a nie za mną wybałuszać ślepia, rozjechana przez walec szkarado! może być? :D

Gość gość
ja kiedys powiedzialam, ze nie jestem nim zainteresowana i tyle

Gość gość
trudno powiedziec fajnemu, dobremu chlopakow, do ktorego nic sie nie czuje ze zwiazku nie bedzie, latwiej splawia sie pewnych siebie kolesi, ktorym zwisa czy ta czy inna, ale nie da sie zmusic do milosci, do kochania kogos, to silniejsze od czlowieka, albo ktos nam sie podoba albo nie, niektore kobiety wola zwodzic takich chlopakow umawiac sie, bo sa mili itp, bo nie chca takiego ranic i robia mu tym samym nadzieje

Gość gość
Ja większości że lubię ich jako kolegów, a jednemu wciskalam że podobają mi się dziewczyny, ale zwykle traktuje facetów, którzy mi się nie podobają chłodno więc raczej nie wyznaja uczuć

Gość gość
ja zawsze odmawiam delikatnie,ale jednocześnie uważam faceta który nie wczuwał się we mnie w znaki czy ja chcę czy nie tylko storpedował mnie wyznaniem za hmm niedelikatnego ,zakochanie i zainteresowanie czuje się z obu stron to wisi w powietrzu więc jak ja nie daję znaku to wyznania są nietaktowne i stawiają w niezręcznej kłopotliwej sytuacji więc polecam patrzeć uważnie i dobrze słuchać a nie myśleć tylko o sobie

Gość gość
Jestem chamska, ale potrafie urwac kontakt. Nie mam 'serca', zeby powiedziec wprost :D

Gość gość
jak mi sie ktos nie podoba to nic na to nie poradze

Gość gość
Tylko ciekawe ile z was jest na serio żadnych,a ile się tylko wydaje

Gość gość
Nie miałąm takiej sytuacji.