spszini 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Okres mi sie spoznia 2 dzien mam bole podbrzusza temp 37 stopni, okres sie zbliza czy moze ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2015 Przednokresem teM spada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spszini 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Ale dzien przed dwa trzy? kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spszini 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Jak u was byo przed ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 A jakieś szczegóły? współżyliście w dni płodne? Staracie się o dziecko czy wręcz przeciwnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 Mi sie podwyzszyla do 37 pozniej dostalam lekkie plamienie i hop bede juz niedługo mama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2015 Napisz kiedy się bzykałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość autorkapostu Napisano Kwiecień 26, 2015 a jak mozna wyznaczyc dokładnie dni płodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2015 a jak mozna wyznaczyc dokładnie dni płodne? x teraz pytasz? jak się nie wie takich podstawowych spraw to się rozkłada książkę a nie nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2015 http://ovufriend.pl/artykul/metody-wskazujace-jak-obliczyc-dni-plodne,6.html proszę, skoro już nawet sobie wygooglować samej trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2015 Wydaje mi się, ze najprościej jest je wyznaczyć specjalnym testerem. Mam Afrodytę i fajne jest to, ze jest na ślinę i wielokrotnego uzytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2015 na ślinę? to da się wyznaczyć dni płodne na podstawie śliny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2015 owulacja wystepuje przewaznie 14-16 dni przed nastepnym krwawieniem wiec jesli notowalas sobie kiedy mialas krwawienie w poprzednim miesiacu to mozesz sobie mniej wiecej wyliczyc kiedy to wypadlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2015 obecnie na podstawie śliny tez mozna wyznaczyc dni płodne. Sole mineralne zawarte w slinie krystalizują się pod wpływem hormonu LH. na tej zasadzie działa Afrodyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach