Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy samotny ojciec ma szansę na kobietę ?

Polecane posty

Gość gość

Jestem samotnym facetem, niestety nie jestem do końca wolną osobą, bo mam dziecko, które wychowuję. Pytam, bo wiem, że kobiety wolą wolnych facetów.

Gość gość
predzej niz samotna matka.....

Gość gość
Ma szansę

Gość gość
A masz byłą żone, czy po rozwodzie?

Gość gość
Facet z dzieckiem może być całkiem ciekawy!! jest dużo kobiet które uwielbiają dzieci i są same... tylko jak na siebie trafić w tym wielkim świecie...

Gość gość
Akurat mi osobiście to by nie przeszkadzało, że jest to samotny tata byle żeby był dojrzały emocjonalnie , Pozdrawiam.

Gość gość
A jak zamierzasz ja kochać? Jak zamierzasz jej się przedstawić?

Gość gość
20:55 Moja żona zmarła 7 lat temu, więc jestem wdowcem.

Gość gość
20:58 Normalnie, moja córka już prawie duża, ma swoje życie, za kilka lat będzie dorosła, wyprowadzi się, a ja niestety zostanę sam.

Gość gość
To tym bardziej masz szansę na ułożenie sobie życia skoro jesteś wdowcem.

Gość gość
21:02 Myślisz, że ktos mnie jeszcze zechce ?

Gość gość
Ludzie widzicie ile jest samotnych na tym świecie, wystarczy tylko się pokochać i hulaj dusza.

Gość gość
Tak,ma szanse.Każdy ma prawo do miłości tym bardziej gdy jest się samemu nie z swojej winy.

Gość gość
A niby dlaczego jakaś kobieta miałaby Cię nie pokochać? W czym Ty jesteś gorszy od innych, których ktoś kocha?

Gość gość
21:05 Ja nie do końca jestem samotny.

Gość gość
Myślę, że jak najbardziej ktoś Ciebie zechce. Dziecko nie jest żadnym problemem abyś ponownie ułożył sobie życie :-)

Gość gość
21:07 Jakby nie patrzeć to trochę jest, jeżeli chodzi o szukanie kobiety.

Gość gość
a jak zamierzasz ułożyć priorytety w swoim życiu? chcesz mieć jeszcze rodzine/ jaki stosunek do twojego zwiazku ma córka? jak wyobrażasz sobie codziennosc w trójkę? Kobieta pokocha ciebie, ale to nie znaczy, że dziecko, możliwe, ze kłopotem będzie życie we trójkę czy zona bedzie tą drugą, obcą? bedziesz ty i córka plus tamta?

Gość gość
21: 11 a ile masz lat, naturalnie jeśli można się dowiedzieć ? Tak jak wspomniałam mi by dziecko nie przeszkadzało.

Gość gość
kobiety maja nizsze wymagania niz faceci bo sa bardziej zdesperowane i wezma daceta z dzieckiem. ale facet zawsze siebie szanuje i nue wezmue samotnej matki

Gość gość
21:17 Córka jest już prawie duża, ona sobie poradzi, a ja chciałbym sobie ułożyć życie na nowo, z nową kobietą, mam nadzieję, że to nie będzie zdrada podłóg mojej żony, którą kochałem. Jak to jaki ma córka ? Myślę, ze zrozumie, mam prawo sobie ułożyć życie, ja jej życia układać nie zamierzam, poproszę, żeby ona też mi tego nie robiła. 21:22 Mam 35 lat. Może tobie nie, ale innym moze przeszkadzać, pewnie myślą niektóre kobiety, że będę dla córki niby więcej czasu poświęcał.

Gość gość
21:29 Powiem tak, moja kobieta może mieć dziecko, jakoś nie uważam, żeby to było nieszanowanie sie z mojej strony.

Gość gość
Samotne matki również mogą ponownie ułożyć swoje życie, znam też takie które miały więcej niż jedno dziecko i Mężczyzna je zechciał.

Gość gość
bo sam masz dziecjo. jednak gdybys byl wolny to nie ogladalbys sie za samotna matka bo wiadomo jakie one sa, ale za szanujaca sie panna

Gość gość
21:34 Uważasz, że kobieta która ma dziecko siebie nie szanuje ? A co z twoją matką ?

Tak, masz szansę. Jesteś wdowcem to tym bardziej tak. Tylko powiedz jej (jak już znajdziesz potencjalną partnerkę) na początku znajomości. Życzę Ci szczęścia.

Gość gość
21:39 Muszę powiedzieć, bo niby jak mam to ukryć, jak ona ze mną mieszka ?

Gość gość
najlepiej weź wdowę ,podobne doświadczenie,ona tez będzie mieć nadzieję że nie zdradza zmarłego,ja nie lubię żadnych powiązań z przeszłością,więc nie wezmę wdowca bo chcę być jedyna bez myśli w Twojej głowie o zmarłej czy nie zdradzasz jej ze mną ,ale wdowa będzie myśleć jak Ty więc to idealny wybór :-) ja jestem romantyczka i lubię zdania że całe życie na ciebie czekałem:-) a nie jesteś kochana jak moja zmarła ,no ale ja panna i mój wybór,znałam wdowca jako kolegę i ciągle gadał o zmarłej i kobity uciekały od niego więc uważaj na taki błąd

Gość gość
moja mama miala meza. a mlode samitne matki suebie nie szanuja bo poszly szybko do lozka z facetem ktorego nie znaly. bo jakby znaly to by nie spaly z draniem. to proste

Gość gość
Każda Ci mówi masz szansę na ułożenie sobie życia, wiadomo z przecietnymi kobietami a nie z lalkami.