Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czujecie sie na tyle lat ile macie?

Polecane posty

Gość gość

Jak bylam mlodsza osoby w wieku 26 lat wydawaly mi sie bardzo. Teraz sama mam 27 ale nie czuje o wiele mlodziej. A jak jest u was?Ile macie lat i na ile sie czujecie?:)

Gość gość
*korekta: czuje sie o wiele mlodziej

Gość gość
nie wiem, bo nie wiem jak powinnam się czuć w danym wieku

Gość gość
ciągle zapominam,i wydaje mi sie ze mam z dyche mniej ale dzieki temu,i mlodziej wygladam chyba:)

Gość gość
Ja mam 29 lat i na tyle się czuję, ale młodo wyglądam, jak ktoś ,mnie nie zna, to daje max 25

Gość gość
Pamietam jak mialam ,17 ,18 lat szlam na impreze i jak byl ktos po wyzej 25 to jezus maria co Ci ludzie robia na imprezach tacy starzy albo 30 tka to juz w ogole masakra :D teraz mam 28 w ogole sie nie czuje na tyle a jak jestem na imprezie jest ktos ponizej 20 tki to sobie mysle co za dzieciarnia :):D:D:d

Gość gość
Prawie 26 lat a dzisiaj pani przy kasie poprosiła mnie o dowód osobisty hihi. Jak jej pokazałam to powiedziała, że moja twarz wygląda mlodziej. Dodam, że nie miałam dużej tapety. A czuję się na młodziej, o moim wieku przypominają mi praca i rachunki. ;) Choć stara też nie jestem.

Gość gość
Dzisiaj pani przy kasie poprosiła mnie o dowód osobisty hihi. Jak jej pokazałam to powiedziała, że moja twarz wygląda mlodziej. Dodam, że nie miałam dużej tapety. A tak to czuję się mlodziej.

Gość gość
myslalam, ze się nie dodało. Sorka za double

Gość gość
dobrze ze nie triple

Gość gość
nie chodzi na il wygladacie ( bo mi tez daja max 18 ) ale na ile sie czujecie ;)

Gość gość
40 a czuję się fizycznie na 25 psychicznie na 25 energia rozwala od świtu do późnej nocy

Gość gość
mam 28 lat mąż 31 lat rok temu mieliśmy sytuacje jak w rodzinnej imprezie powie dziano a oni mają już takie dzieci a tacy młodzi synowie mieli wtedy 6 i 3 lata . kiedy miałam 22 lata mąż 25 synek malutki nowo poznana dziewczyna brata uznała nas za nastoletnich rodziców.

Gość gość
Niee, mam 23 lata i nie czuję się na swój wiek, ale to może dlatego, że wyglądam jak nastolatka i ludzie dają mi przeważnie 16-17 lat :D

Gość gość wariatka
Ja mam 28 a czasami czuje sie jak gimbaza :D ale czasami na 40 lat. Zalezy z kim przebywam i jaki mam humor:P