Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety mają przesadne wymagania co do wyglądu faceta nigdy nie bylem w zwiazku

Polecane posty

Gość gość

Znacznie wieksze od mezczyzn kazdy detal u faceta musi byc idealny

Gość gość
jesteś żałosny :(

Tak, tak wiemy. 7% tkanki tłuszczowej i kosmetyczka 3 razy w tygodniu. Masz coś jeszcze do dodania?

Gość gość
Wysoki, metroseksualny, z licówkami za 20 000zł

Gość gość
bo kobietom facet potrzebny tylko do lansowania jak kolezanka nie powie wow jakie ciacho z tego twojego. To koniec., czas zmienic na lepszy model taki jak widziałam w cosmopolitan

Gość gość
Ta brzydkiego beda chcialy do zwiazku :D Zawsze kobiety leca na wyglad od dziecinstwa

A wy nie lecicie na tyłek i cycki ? kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień :P

Gość gość
Oczywiście, że kobiety lecą na wygląd bardziej niż faceci, a to my uchodzimy za tę płytką płeć. Nie wiem jak ewolucja mogła tak ukształtować kobiety. Nie dość, że mają chore wymagania odnośnie innych spraw i facet musi za rączke prowadzić, to jeszcze wygląd ma być perfekt. Zdradzi mi ktoś, w którym punkcie zaczyna się wnoszenie czegoś przez kobiety, a nie przez faceta? Oprócz seksu.

Gość gość
nawet nie oferując nic!

Za dużo bierzesz do siebie. Wystarczy jak zadbasz o higienę i będziesz pewny siebie to zdobędziesz. Głowa do góry!

Gość gość
Kobiety kochają tylko za wygląd. Są bardziej płytkie niż faceci, taka jest prawda. Nie wiem skąd wziął się stereotyp, że faceci to wzrokowcy. To kobiety zakochują się od pierwszego wejrzenia tylko w rysach twarzy, posturze i *****ch ciała w przeciągu sekundy. Kobiety od najmłodszych lat mają idoli, w których są zakochane tylko za wygląd. Wieszają sobie wokalistów na ścianach, którzy tworzą kocią muzykę, a one gadają, że muzyka im się podoba, bo wygląd im się podoba. Mogliby równie dobrze rzygać na scenie, a i tak to by było dla kobiet głębokie. Bo one są płytkie i powierzchowne.

Gość gość
ta higienia chyba metroseksualizm i 3h siedzenie przed lustrem wygladajacy jak metroseksualny facet ideał

Gość gość
przestań zakładać te tematy :( tylko wkurfiasz ludzi

Gość gość
"Ja tych ideałów na ulicach nie widuję." Czyli szukasz, skupiasz się na tym. Masz wymagania pewnie z kosmosu, boże jakie to płytkie. Kobiety to anioły? Toż to prymitywne zwierzęta najgorszego sortu, tylko ładnie wyglądające i nic więcej.

Gość gość
Mowie, ze wiecej niz higienia! Pedalstwo na całej linii takiego faceta chca kobiety

Czyli szukasz, skupiasz się na tym. Masz wymagania pewnie z kosmosu, boże jakie to płytkie. XXX Ideałów w mniemaniu autora czyli tych wszystkich 7% tkanki tłuszczowej,idealna cera i licówki za 20 tys. Facet przesadza i to stanowczo.

Gość gość
To nie sa przesadne wymagania tylko zobaczcie kogo kobiety chcą do zwiazku? Czy jakiekolwiek patrzy na charakter?

Gość gość
autorze, wiesz, że siedzi tu tylko jakiś procent społeczeństwa i nie przekonasz kobiet, owych prymitywnych zwierząt, do swoich racji? denerwujesz tylko użytkowników forum. wyjdź na zewnątrz, znajdź dziewczynę, przestań być taki ograniczony umysłowo.

Gość gość
Takie posty piszą zazwyczaj faceci którzy uważają,że prysznic raz na dwa dni wystarczy, noszą stare sprane t-shirty , poprostu mają gdzieś wygląd ( to w naszym przekonaniu bo oni myślą ze to normalne) a szukają ładnej zadbanej kobietki. Jesli chcesz kogoś znaleźć to trzeba o siebie zadbać.

A ty nie patrzysz na wygląd? bądź szczery sam ze sobą. Pewnie są kobiety , które skreślasz od razu ze względu na ich mało atrakcyjne cechy wyglądu.

Gość gość
patrzę na charakter, nie interesuje mnie wygląd, ale kogoś z twoim charakterem nawet bym palcem nie tknęła 🖐️

Gość gość
Nie mam przesadnych wymagan na biust nie patrze, na tyłek tez nie

Gość gość
Haha, po jednym poście ocenia to rzeczywiście patrzy na charakter, nawet nie zna kolesia. Płytkie, płytkie, płytkie...

Gość gość
jednym poście czy 50 takich samych postach dziennie? 🖐️ ja już autora trochę znam 🖐️

Gość gość
"Pedalstwo na całej linii takiego faceta chca kobiety" Ja znam takiego kolesia, idealny z wyglądu, a tępy, że ludzkie pojęcie przechodzi. Nie widziałem jeszcze, żeby jakaś kobieta nie śliniła się na jego widok.

Gość gość
Akceptuje kobiety nawet z ciałkiem

Gość gość
To jest przerażające co sie dzieje z dzisiejszymi kobietami!