Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puści chcą tylko ładne

Jak facet miał mało kobiet, to nie znaczy ze porządny, bo może po prostu pusty

Polecane posty

Gość Puści chcą tylko ładne

Często jest tak, że przeciętny facet wyznaje zasadę, że albo ładna albo żadna. I potrafi być prawiczkiem nawet do 30tki, aż trafi się okazja na zdobycie ładnej. Śmieszą mnie wielce porządni, którzy tak naprawdę po prostu patrzą tylko na wygląd. Zapamiętajcie to sobie, czysty jak łza prawiczek, który chce być tylko z ładną dziewczyną nie jest porządny, tylko pusty.

Ale skoro wolą kobiety w formacie jpg to najwyraźniej żywot prawiczka im odpowiada.

Gość do Almariel
ale czy to nie jest puste? czekac i czekac, bo a nuz sie ladna trafi...

Gość gość
a kobieta jak "czeka" na miłość swojego życia,to co idiotka? jak wszystkie się doopczą to ona też ma się wpisać w ten klimat? nie ma sensu generalizować,młodemu chłopakowi będzie zależało na ładnej buzi,figurze-to dla niego ważne,no i przed kolegami można się pochwalić,ale jak będzie "dojrzewał" to raczej zrozumie,ze co innego jest istotne,i poza łóżkiem,czasami się rozmawia,a warto by było o czym,i ciekawie ....

Gość gość
ale generalizujecie, i kobiecie i mezczyznie musi sie ktos spodobac i to nie jest takie proste, ze pasztet to bedzie krecil nosem, ja odrzucalam faceta, nawet jak byl przystojny, po prostu nie odpowiadal mi charakter, moze faceci tez tak maja, pelno ladnych dziewczyn, ale troche pogadac to kompletnie sie odechciewa czegokolwiek miec z nimi wspolnego

Gość gość
Żałosne p***y siedzące na kafe :D

Gość gość
a jak czeka na ta jedyna, a w miedzy czasie cbodzi na dzifki to co? pusty? prawie prawiczek?