Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestmama

Karmilam piersia w kolejce w sklepie

Polecane posty

Gość gość
Masakra, to obrzydliwe. Karmic w kolejce orzy ludziach, serio??? Nie wierze ze mozna byc takim zacofanym wiesniakiem.

Gość gość
Ohydna to jestes Ty autorko skoro odwalasz taki teatr w sklepie, niedopomyslenia poprostu nie moge uwierzyc ze mozna sie tak zachowac. Jak zwierzeta, serio...

Gość gość
Mnie babcia opowiadała, że przed wojną publicznie karmiły chłopki i plebs.

Gość gość
natura? To jak mi się zechce srać to mam robić na srodku sklepu? A mozr tez w kolejce?

Gość gość
Dla mnie karmienie cycem jest obrzydliwe, a jestem kobietą i mam dziecko... Nie czułam tego w ogóle jako więź itd... karmiłam tylko z 3 tyg, później butelką. A jakbym miała karmić przy ludziach, to bym się ze wstydu spaliła. Zresztą ja z tak małym dzieckiem nie chodziłam do supermarketu na zakupy, tylko zostawiałam z mężem lub mamą czy teściową. Duże zakupy robiłam raz w tygodniu, więc nie było problemu. Z dzieckiem co najwyżej do małego sklepu blisko domu jak czegoś zapomniałam kupić.

Gość gość
no i ile razy mam powtarzac? bylam cala zakryta duza chusta az do pasa, mialam na sobie szeroka koszule pod spodem I dziecko pod ta koszule dalam i zakrylam chusta. i juz nie mowcie , ze ktos cos widzial :-O bo jakby sie nikt nie przyjrzal to by nawet nie powiedzial, ze mam dziecko na reku

Gość gość
Elegancka kobieta nie karmi publicznie

Gość gość
A jednak ta kobieta zauważyła... masz nauczkę, więcej publicznie karmić nie będziesz. Tamta chamsko się odezwała, ale mnie też by taki widok nie ucieszył.

Gość gość
Nie no nikt nie widział, że majstrujesz pod bluzką, wcale. Trzeba było odejść na bok, a nie w kolejce, w scisku jeszcze dziecko karmić.

Gość gość
dziekuje za mile komentarze a tym ktore porownuja sranie do karmienia dziecka to powiem tyle - zal mi was. bo ja nigdy bym na ten pomysl nie wpadla :-O :-O :-O wy jak jecie to tez od razu o sraniu myslicie czy co ???? masakra jakas :-O :-O :-O ani ja sie nie zesralam ani moje dziecko :-O :-O:-O

Gość gość
Nawet jak nie widac dzieciaka i piersi to słychać sapanie i cmokanie

Gość gość
"zal mi was." standardowy tekst osoby nie mającej racji ani argumentów :)

Gość gość
to znaczy ze jak wy kebaba publicznie wpeird.alacie to jest ok ale jak dziecko dostaje jesc z piersi to jest jak sranie ???? :-O

Gość gość
Ale zachowalas sie jak zwierze nie jak cywilizowany czlowiek. Tyle w temacie

Gość gość
Ja jem w miejscu do tego przeznaczonym i robię to dyskretnie. A dziecko przy piersi słychać jak je.

Gość gość
sapanie i cmokanie 5 tygodniowego dziecka slychac tak ? moze na caly sklep co ? :-O

Gość gość
Z gołymi cycami nikt nie je... obrzydliwie się zachowałaś i tyle

Gość gość
Słychac. I to bardzo wyraźnie.

Gość gość

Gość gość
Nie na cały sklep ale osoby stojące blisko słyszą. Fajnie byś się czuła gdyby ktoś obok Ciebie mlaskal i sapal?

Gość gość
nie mialam golych cycow. widze jestescie tak samo prymitywne jak to babsko za mna w sklepie. zal.pl jestem w szoku :-O karmienie dziecka piersia publicznie = sraniu publicznie . :-O gratuluje kultury :-O moze to zarcie od razu do doopy se publicznie wsadzajcie :-O bo co za roznica :-O i tak jest jedno i to samo nie :-O

Gość gość
Elegancka kobieta nie karmi publicznie. xx Serio ? A znasz znaczenie slowa "elegancka ' ? :D A jesli kobieta miala kolor i kroj stanika dopasowany do reszty ubioru, i sutki tez były w makijazu i nawet kolczyk miała ! :P Mówisz, ze byla nie elegancka , bo nie od tego samego projektanta ? :(

Gość gość
Oj, jednak jesteś plebsem :) No to możesz karmić publicznie. :)

Gość gość
moje dziecko nie mlaska i nie sapie :-O w ogole ona malo je i troche tylko possala i tyle. skad w was tyle nienawisci do matek ? :-O i jeszcze mi powiedziec, ze smierdzi niewydojonym cycem :-O :-O :-O bezczelne krowiska :-O

Gość gość
Elegancja nie sprowadza się li tylko do ubioru :) Ale skąd Ty masz o tym wiedziec? :)

Gość gość
oooo, plebs ujawnia swe skrywane oblicze :)

Gość gość
ja zadnym plebsem nie jestem. To wy piszecie o sraniu publicznie. normalnie jakis koszmar :-O :-O :-O

Gość gość

Gość gość
Patologia karmic cycem w kolejce? We lbach sie poprzewracalo. Tez mam dziecko, tez karmie ale zdurnialam zeby karmic przy ludziach w kolejce. wies wies i jeszcze raz wies.

Gość marann
powiem szczerze ja jakbym stal w tej kolejce to sto razy bardziej wolalbym żeby kobieta nakarmiła te dziecko niż stać w kolejce przez 10 min a obok slychać głośny placz dziecka. Wydaję mi się że tylko inne kobiety się oburzają o to że jakaś babka karmi publicznie bo nigdy od żadnego mężczyzny nie slyszałem żeby to go jakoś oburzalo. Poprostu nie patrzysz w tą stronę i tyle w temacie przecież to lepsze niż wycie glodnego dziecka