Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskać dziewczyne w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem merzczyzna w sumie mam 21 lat strasznie mi zalezy na kobiecie ktora jest ze mna w ciazy i ktora mnie dzisiaj opóścila ze wzgledu na wyzwiska w jej strone i brak szacunku... Prosze pomozcie boje sie ze ona w zadna -poprawe juz nie wierzy. Mialem ciezkie dziecinstwo wybuchalem przez to i nie bezmyślnie ja wyzywalem choc wcale tak nie myslalem. Obiecalem ze pojde do terapety ale jak sie robilo miedzy nami dobrze to oolewalem to i nie szedlem.... ale teraz chcialbym jakos dojsc do niej ze to jest powodem ze tak robilem... jak do niej dotrzec... nie chce stracic jej i mojej coreczki która za miesiac ma sie urodzic :( Pomocy

Gość gość
poprostu idź,do tego terapeuty..jeśli trzeba to też do psychiatry..może leki antydepresyjne ci,pomoga..też dawniej byłam wybuchowa też złe przeżycia z dzieciństwa...teraz jestem spokojna...nie przejmuje się...nie,płacze, chce mi się wstawać rano, żyć, uśmiecham sie, znowu kontynuuje swoje pasje...chce się żyć poprostu...choć leków już nie biore bo mnie wyleczyły....pokaz jej że chodzisz naprawdę już do specjalistów że to nie są puste obiecanki....wtedy dasz jej nadzieję na zmiane zaufa ci na nowo..i będzie oki :)

Gość gość
Boje sie ze nie bedzie chciala tego sluchac ze to nie jesrt wytlumaczenie ze nie powinienem tego robic