Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci to żałosne tępe dupki, nienawidzę wszystkich!

Polecane posty

Gość gość

Dupki, dupki, dupki bez uczuć! Patrzą tylko jak wykorzystać zakochaną dziewczynę!

Gość gość
Nie wszyscy ;)

Gość gość
Moge cie wylovciać?

Gość gość
Kogo? :)

Gość Helojza
to prawda....ale oliwa sprawiedliwa, natura sama wyeliminuje ten wybrakowany gatunek

Gość gość
Tego o którego mi chodziło to chyba już życie dało mu w kość :D To jednak prawda, że za każdą krzywdę krzywdziciela czeka kara w czasie późniejszym :)

Gość gość
do 15:00 nie sądzę, acz często zauważam podobną zależność u siebie, niby tzw. Karma, lol :D jednak sądzę, że każda krzywda wyrządzona przez człowieka drugiemu człowiekowi, przy czym krzywdę rozważam w aspekcie nabytych norm moralnych życia społecznego i zachowań sprzecznych z ów zasadami (co dla jednych nie znaczy to samo co dla innych :P), jest przez nas ludzi w dwójnasób rozpamiętywana, dlatego przy ewentualnej "życiowej porażce" (jednostkowej lub ciągu zdarzeń) jest wspominana i wyolbrzymiana do rangi tzw. kara za grzechy (każda społeczna kultura operuje podobnie rozumianym określeniem)... tak myśłę :)

Gość gość
Ci tzw. dżentelmeni są najgorsi :-O uczynni do tego stopnia, że żadnej kobiecie nie odmówią. Mając żonę zaspokajają inne bo kobiecie się nie odmawia :-O Uchowaj mnie Boże przed takim mężem!!!!

Gość anless_30
Ja też ich nienawidzę obleśne typy myślące jajami

Gość Marcinnnnnddd
Jak patrzycie tylko na wygląd i szukacie tępych przystojniaków to niestety takie są skutki potem. Dajcie szanse normalnym facetom, niech wizualna strona nie przesłania wam myślenia.

Gość gość
Obłędne typy Myslace jajami ..... tacy tez sa Ale są też normalni, o was można to samo powiedzieć, lecicie na kasę wygląd i tyle.... Jak brak kasy to jyz następny.... Traktujecie nas ochydnie .... Tak możemy się licytować kto jest gorszy w nieskończoność u każdego znajdzie się coś nie tak ....

Gość anless_30
Wcale na nich nie lece bo mnie nie pociągają ale nienawidzę ich za to jak traktują kobiety jak je biją wyzywają gwałcą wykorzystują udając że kochają a zależy tylko na seksie a potem je zostawią rządzą kobietami rozkazują większość to pedofile gwałciciele oszuści chamy ja mam takie zdanie i nie zmienie bo sama też padłam ofiarą szantażu jeszcze jako dziecko byłam macana przez pijaków gdzie mieszkali na moim osiedlu bicie przez ojca za byle jaki powód jak ja mogę zaufać facetowi jak przeżyłam taki koszmar przez nich.

Gość gość
Gość 13:22 kobiety lecą na kasę kobiety lecą na wygląd traktują was ohydnie... biedni faceci ojojoj pomyślmy wy na kase nie lecicie słyszałam że są takie przypadki był nawet taki temat w rozmowach w toku o materialistach co szukają bogatych kobiet drugie wygląd hmmm tylko ładna musi być bo wg was jak ma pryszcze troche ciala to już pasztetem jest i takiej miłości nie dacie bo się nawet na miasto stydzicie wyjść i my traktujemy was okropnie ? A kto wam pierze kto wam daje żryć kto sprząta wasze brudy i podaje piwsko a wy za to nawet kwiatka nie kupicie za to jak my się męczymy żeby was obsługiwać !!

Gość gość
Zaczyna się robić jak w filmie seksmisja gdzie była narada :)

Gość gość
śmieszą mnie takie tematy głupich kobiet lecących na dupków a potem próbujących wmówić każdemu, że każdy mężczyzna na świecie jest taki sam :)

Gość gość
A jak się poznaje faceta i zaczyna mu odp*****lać to co się dziwić że potem się ich nie cierpi ja np żdnemu szansy nie dam