Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2015 Jestem leniem totalnym i zaczyna mi z tym być bardzo źle, ale od początku. Budzik dzwoni rano, to zawsze leżę jeszcze 5, 10, 15 minut dłużej. Potem szybko wstaję i juz nie chce mi się robić śniadania. W poprzedniej pracy były dni takie, że miałam na 13.00 a ja wstawiałam 20 po 12. ubierałam się, myłam twarz i jadłam batonika w drodze do pracy. Teraz jem śniadanie ale z musem, bo nawet żuc mi się nie chce. Potem czeka mnie praca i już jestem zła, że tam muszę jechać. Siedze te parę godzin i tylko patrzę na zegarek jak minuty mijają. Mam w pracy koleżanki, które są mega zaangażowane w to co robią, czasami mam wyrzuty sumienia, że ja taka nie jestem, ale niekiedy się zastanawiam kto jest bardziej nienormalny ja czy one... jestem totalnie leniwa, nawet dziurki w uszach mi zarastają bo mi się nie chce kolczyków włożyć. Ogólnie ciągle jestem senna i apatyczna, mogłabym leżeć na łóżku cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach