Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Informacji potrzebuję

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwość,by dowiedzieć się na kogo jest zarejestrowany numer telefonu?

Gość gość
Rozumiem studentko, że chcesz znać numer jednego z klientów, który do Ciebie dzwoni kotku:)

Gość gość
Niet....:)Chcę namierzyć kogoś kto mnie i oszukał i zaintrygował...

Gość gość
z czym Cię oszukał studentko?, że ma dużego a miał małego?

Gość gość
Bardzo mi na tym zależy.

Gość gość
Czy tu wszyscy muszą robić sobie jaja?Nie jestem tutaj,by się spowiadać...Jak się zabrać do czegoś takiego co?

Gość gość
nie studentko, tylko faceci mają jaja, ale jak jesteś cnotliwa to nie wiesz, że jaja to potoczna nazwa męskich zbiorników na spermę, to zbiorniki znajdują się poniżej siusiaka

Gość gość
współczuję autorce tematu=studentce że ją klient oszukał:(, nie zapłacił Ci za godzinną usługę seksualną?:(

Gość gość
Kretyn.....:)

Gość gość
dziwki koks wieszanie się na hakach w plecach twoich oddech ściągaj dziwko spodnie zajebać ci w mordę? a cipę ile razy w roku myjesz? Z kilometra wyczuję zapach twojej cipy yeah bitch madafuck opuścisz swe boisko To napiszą żeś się sprzedał, nazwą Cię fałszywą dziwką Łapię go za morde i mówie: Mam Ci zajebać?] Mówię Ty jesteś parówą, to Ty żeś się sprzedał Ty i Ty i Ty i Ty i Ty i twój kolega Ty fałszywa dziwko Nawet kiedy milczysz i stoisz przy mnie blisko To i tak wyczuję, że jesteś fałszywą dziwką Możesz prawić komplementy możesz kłaniać się nisko Obaj wiemy że jesteś fałszywą dziwką Kiedy przyjdziesz na mój koncert i dostaniesz na piździsko To pamiętaj to dlatego, że jesteś fałszywą dziwką zabierz stąd swój świński ryj Bo jesteś brzydka, aż się patrzeć nie mogę Pizda nad głową Pizda nad głową Kręć dupą swoją Kurwa wskakuje za stół Tańczy jakby była wściekła Patologia jak skurwysyn Ta impreza się rozkręca Podchodzi do mnie dupa i Mówi ze kocham polskie ścierwo mówię do niej, kurwo zamknij ryj Nie znam ci, jestem tutaj z koleżką Moja nuta kopie jak polskie ścierwo wkręć zarówke pizdą dziwko pokaż cipę

Gość gość
nie namierzysz -chyba że to numer stacjonarny i będzie w książce tel. a tak to nie ma jak. Operator komórki nie udostępni ci takich danych. Możesz ewentualnie szukać w necie, jesli ten ktoś podawał numer i swoje dane.

Gość gość
Albo przez detektywa prawda?