Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zdrada ?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Byłam z partnerem spory czas razem, nasze drogi rozeszły się na pewien okres czasu. Padły te słowa " Zrywam z Tobą". Wszystkie rzeczy, które mu kiedyś kupiłam zostały zwrócone, dodam trzaskanie drzwiami itp. Związałam się na pewien okres czasu z innym mężczyzną, po czym wróciliśmy z partnerem znów do siebie. Związek kwitnie jednak wciąż zadaje mi pytanie czy go zdradziłam jak z nim nie byłam. Czy to zdrada ? Mam milczeć ?

Gość gość
Po co do takiego leszcza wrocilas. Teraz bedzie Ci wypominal cale zycie.

Gość gość
Skoro zerwaliscie to nie bylo zdrady masz prawo do prywatnosci wiec nie musisz sie zwierzac z tego co robilas gdy z nim nie bylas facet moze sobie z ta wiedza nieporadzic

Gość specjalistka od wszystkiego
jak można zdradzić kogoś, z kim nie jest się w związku? niech on się martwi, czy go nie zdradzisz będąc z nim :-)

Gość gość
Właśnie w tym rzecz, że pon non stop drąży temat i przez yto czuje się źle a nie powinnam

To nie zdrada a le skoro dopytuje to znaczy że uzna to jako zdradę...ja bym powiedziała wprost, bo mnie denerwują faceci zadufani w sobie i myślący że jesteś ich własnością....jeżeli przełknął by to to jest wart zachodu, inaczej traktuje Cię jak własność, przedmiocik.

Gość gość
moze chce jedynie wiedziec czy z tamtym spalas

Gość gość
a pomorze mu to w czymś ? co mu to da? czy czasem nie lepiej przemilczeć ?

Gość gość
sorry .... pomoże

Gość gość
To nie mów, k****, po co pytasz? Skoro uważasz, ze lepiej milczeć? x Jak będzie z Tobą POMIMO, że jednak nie był jedynym facetem na świecie tzn. że Cie akceptuje. Jak nie będzie to Cie nei akceptuje. x Ja wychodzę z załozenia, że nie ma sensu być z kimś kto mnie rzuci po tym jak się dowie czegoś o moim życiu - widać nie będę spełniać jego "standardów" (moralnych czy tam jakie kto sobie wymyśli). Ja też bym nie chciała kto jest ze mną mimo, ze wie że np. wizyty u d***** mnei brzydzą (nawet jeśli to były kawalerskie). To jest nie fair x A że on sobie wymyślił, że partner po ROZSTANIU to zdrada to swiadczy wyłącznie o nim. Równiedobrze moze sobie wymyślić ze spojrzenia to zdrada.

Gość gość
Czy musisz tak po niej jechać ? Laska ma problem, nie byłaś z nim nie zdradziłaś wsio, chcesz być z nim nie mów jak to ma wasz zwiazek zniszczyc , chcesz z nim zerwac to powiedz :P

Gość oszukany noname
nigdy nie powinien pozwolić byście znowu byli razem