Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nie zdaje sobie sprawy jaka jest piękna

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę, jest jedną z najpiekniejszych kobiet jakie w zyciu widzialem, jest wrecz idealna. A ma takie kompleksy ze wierzyc sie nie chce. Uwaza sie za brzydsza od innych kobiet, gorsza pod wzgledem charakteru. ma jakies niezrozumiale kompleksy na swoj temat. Mowi mi ze ja zasluguje na lepsza kobiete. Jak to jest dziewczyny, ze niektore z Was sa takie piekne a maja tak niskie poczucie wlasnej wartosci??

Gość gość
Gdzies czytalam, ze piekne kobiety bardzo czesto tak maja, niestety. To przez to ze ze wzgledu na ich piekny wyglad jest im stawiana wysoka poprzeczka.

Gość gość
Prawik a zauwazyles ze twoja suka ma penisa?

Gość gość
No ale to jest jakas masakra, ogromna niesprawiedliwosc. Az zal mi takich kobiet. Najlepsze jest to ze inne brzydkie oblesne i ohydne maja czasem super zdanie o sobie, co za ironia losu

Gość gość
zaslugujesz na lepsza/lepszego to zwykle kulturalne spadaj na drzewo, takze ten...

Gość gość
pewnie chce cie zniechecic do siebie

Gość gość
gość dziś ta opcja nie wchodzi w gre, kochamy sie i jestesmy razem juz dwa lata. Nic sie nie psuje teraz, wrecz przeciwnie jest bardzo dobrze. Ale dobija mnie jej zdanie o sobie, naprawde i nie wiem jak jej pomoc

Gość gość
albo z ta jej uroda to tylko tobie taka sie wydaje, sobie i innym juz niekoniecznie, stad taka samoocena

Gość gość
mi mój chłopak pomógł w śmieszny sposób, też uważałam , że ze mnie pasztet, byłam strasznie krytyczna wobec siebie, z tym , że ja mam kilka kila za dużo....tak więc mój chłopak nasciagał zdjęć róznych kobiet i pozestawiał je z moimi, wychwycił tez w sieci zdjęcia idealnych ust, brwi itd i zrobił zestawienie z moimi, nadal nie uważam się za piękność ale zrozumiałam , że nie jestem brzydka:)