Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czepialscy sąsiedzi

Polecane posty

Gość gość
Blokowiska to mało wytworne miejsca i najczęściej mieszkają tam starzy ludzie,którzy z nudów obserwują wszystkich,wszystko przeszkadza i patologia w różnym wieku,która wprowadza się tam kiedy ktoś umrze.

Gość gość
Mieszkałam w różnych miejscach i fakt bloki z płyty mają dużą akustykę. Zasada jest prosta cisz nocna obowiązuje i to jest podstawa. Nie wiem jak mocno Twoje dziecko hałasuje w ciągu dnia, może rzeczywiście spróbuj wpłynąć na nie żeby było o oktawę cichsze. Z drugiej strony, sąsiedzi też powinny być trochę bardziej wyrozumiali. Tylko z sąsiadami to nie wygrasz. Pokupowali PRLowskie bloki a chcą mieć ciszę jakby mieszkali w domku pod lasem. Podsumowując wydaje mi się, że z tego wszystkiego to będziesz miała tylko problemy. Z jednej strony sąsiedzi nic Tobie zrobić nie mogą z drugiej napiętnowanie sąsiedzkie toi jednak nie fajna sprawa. Nie słuchaj tej patologi, która Cię tu obraża.

Gość gość
ale przynajmniej po kupili te mieszkania za własne pieniądze a nie odziedziczyli po babcinej skórce

Gość gość
Biega się i skacze po podwórku, placu zabaw, lesie. A nie w mieszkaniu.

Gość gość
Kulturalni ludzie umieją współżyć z innymi ludźmi.

Gość gość
gość dziś Tak składa się, że ma ludzi pod sobą!!!! Widocznie dla ciebie to wielki problem, że mój małżonek piastuje stanowisko. Moja mama dobrze mnie wychowała. Do twoich wiadomości. Jesteśmy katolikami i nie jesteśmy menelami. Nie wiem, o co chodzi ci z patologią? Mój mąż nie pochodzi z takiej rodziny tym bardziej moja rodzina!!!! Nigdy żadne z nas nie piło, czy też nie żyliśmy na zasiłkach kochana!!!!!! Jeśli chcesz wiedzieć to jestem po studium. Nie urwałam się z podstawówki!!!!!! Tu chodzi o sąsiadów, a nie to co ja robię w domu. Dziecku potrzebna jest matka. Zawsze lepiej chowa się w domu gdzie panuje miłość niż w obcymi babami w przedszkolu. Kropka!

gość dziś "ale przynajmniej po kupili te mieszkania za własne pieniądze a nie odziedziczyli po babcinej skórce" Nie wiem, po co ta złośliwość? Zazdrościsz? Jeśli ktoś ma taką możliwość to z niech korzysta. Akurat pod lasem mamy swój plac i odkładamy pieniądze na uzbrojenie działki. Do twojej wiadomości manna nie spadła mi z nieba. Całe mieszkanie wyremontowaliśmy łącznie z kafelkami i panelami z wyższej półki. Wszystko kupiliśmy nowe. Nie chwale się mieszkaniem, a skarżę się na nietolerancyjnych sąsiadów.

gość dziś "Kulturalni ludzie umieją współżyć z innymi ludźmi" Jestem kulturalna to samo mój małżonek. Zawsze z należytą uprzejmością zwracamy się do sąsiadów. Też mi przeszkadzają dziwne dźwięki za ścianą, ale nie skarżę się. To, że gówniary przyprowadzają obcych facetów i piją po klatkach też nie! Zawsze ludzie uczepią się ludzi którzy mają rodziny. Patologi alkoholowej nie czepiają się, ale matki z dzieckiem tak.

Gość gość
Może to ty jesteś czepialska przecież każdy człowiek ma prawo do życia w ciszy i do wypoczynku. Jesteś młoda i nie rozumiesz że komuś hałas przeszkadza oraz tego że nie ma coś takiego jak cisza nocna cicho należy zachowywać sie cały dzień.

Gość gość
wiesniara z prowincji. takie mamuski sa najgorsze uwazaja ze ich bachor to ósmy cud świata i każdy musi ustępować