Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hotelarz

oprogramowanie hotel

Polecane posty

Gość Hotelarz

Witam serdecznie, Może na tym forum znajdę kogoś kto mógłby mi jakiś sprawdzony, podkreślam sprawdzony program, który znacznie usprawni funkcjonowanie mojego hotelu. Mam hotel z restauracją i wciąż braki w rezerwacji, w obsłudze pokoi. To znacząco przekłada się na jakość oferowanych przeze mnie usług. Z góry dziękuje za wszystkie pomocne odpowiedzi.

Gość gość
A czy w twoim hotelu są seksowne i łatwe recepcjonistki?:) Chciałbym z taką:)

Gość gość_mAnka
Ta odpowiedź nie jest na miejscu... Ogarnij się.

Gość gość
My używamy Gastro Szefa. Tylko zaznaczam że trzeba dobrze wszystko powprowadzać na samym początku bo potem ciężko wszystko odkręcić - szczególnie na kuchni. No i uprawnienia pracownikom mocno ograniczać bo kombinują. Ale to chyba wiesz :)

Witam, odpowiedzią na Pana zapotrzebowanie może być program oferowany przez firmę GiP. Pomaga on usprawnić pracę hotelu oraz restauracji poprzez obsługę rezerwacji, przyjmowanie i wymeldowanie gości, kontrolę nad stanami magazynu, kontrolę czasu pracy pracowników, rozliczenie kas i wiele innych przydatnych funkcji. Oprogramowanie jest przejrzyste i łatwe w obsłudze, a nad jego sprawnym działaniem czuwa grupa doświadczonych pracowników. Więcej informacji można znaleźć na naszej stronie internetowej http://gip.com.pl/www/ Zapraszamy!

Gość gość
Odświeżam temat. Gdyby ktoś szukał sprawdzonego programu dla hotelu lub branży HoReCa to polecam CHART. Jest to naprawdę bardzo dobry, wielofunkcyjny program, który jest w przystępnej cenie. Ma wiele opcji, o których można poczytać na ich stronie: http://www.chart.pl/moduly/rezerwacje-i-meldunki/ , ale ja chciałabym wspomnieć o systemach rezerwacji online. Jeden z modułów programu CHART współpracuje z portalami internetowymi (to wszystko dzięki integralności z modułem Hotel-In), dzięki czemu goście będą mogli w prosty i wygodny sposób zabookować sobie miejsce. Według mnie tzw. "must have", jeśli chodzi o współczesne hotelarstwo :)