Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sytuacja...

Polecane posty

Gość gość
trzeba bylo pomyslec o tym zanim zaszlas w ciaze jak utrzymiecie dziecko a jesli beda potrzebne lekarstwa za co kupisz jestes nieodpowiedzialna ja na ciaze zdecydowalam sie jak wiedzialam ze damy rade i zeby nie bylo ja tez mialam krucho z kasa ale wtedy na dziecko sie nie decydowalam bo nie rozumie jak mozna dziecko rodzic jak oboje nie pracujecie ja wiem ze [prace mozna stracic w kazdej chwili ale jak ma na swiat przyjsc dziecko to ojcie powinien lapac sie dodatkowych zajec zeby cos dorobic a nie czeka na czerwiec boze......

Gość gość
Napisałam maila :)

Gość potrzebujaca11
zostawiam adres justynalolo113@interia.pl dziekuje za wszelka pomoc

Gość gość
Przykro mi, ze chcialam pomoc ale nie jest ta pomoc potrzebna. x pomoc polega na dawaniu za darmo, wystaw na allegro, zobaczysz czy sprzedasz po 2 zł za sztukę.

Gość gość
wyslalam maila, sprawdz

Gość potrzebujaca11
tak rozumiem to doskonale.mielismy ok sytuacje kochamy sie i chcielismy miec dziecko staralismy sie prawie 2 lata a gdy odpuscilismy okzalo sie ze sie udalo.nie mamy lekko ze swoja rodzina dawalismy rade i chcielismy miec swoja.wszystko nagle zaczelo sie walic i nie prosze o kase ale o rzeczy ktore sa juz komus nie potrzebne nikomu nie kaze tego robic tylko prosze. nie mam tego dziecka z byle kim nie mam 18 lat gdybym mogla pracowalabym. moj stara sie czepia sie wszystkiego za pare groszy. niedlugo nam sie moze polepszy teraz prosze o pomoc tego kto chce pomoc..

Gość gość
juz wez sie tak czlowieku nie spinaj. dzis masz prace jutro mozesz jej nie miec! i tez zostaniesz bez niczego z rodzina!

Gość potrzebujaca11
tak to prawda,to dotyczy i mnie i Pani..i tych co maja dzieci i co dopiero w drodze

Gość potrzebujaca11
i prosze was kochane zeby byly w dobrym stanie bo potem wystawie na all

Gość potrzebujaca11
ktos naprawde jest hamski..nie nie wystawie tego na allegro.. beda dla mojego synka

Gość gość
Daj znac autorko czy dostalas jakas pomoc stad

Gość potrzebujaca11
jedna Pani zaoferowala pomoc

Gość gość
Sorry ale wy glupie jestescie :D Na kafeterii kazdy moze byc kazdym, wysylacie w ciemno szmaty, za ktore w koncu zaplacilyscie pieniadze. To nie jest "nie chce pieniedzy tylko ciuszki" bo ciuszki nie rosna na drzewie i trzeba na nie zarobic, kupic a dopiero potem oddac. Chcecie pomagac jelopy, jedna z druga? Idzcie na forum pomocowe (chociazby te pomocne emamy) zarejestrujcie sie tam i pomagajcie od rana do nocy. Przynajmniej ta pomoc trafi do jako tako potrzebujacych a nie wszelkiej masci naciagaczy :D

Gość gość
to ciekawe czy ta cosie zaoferowala to wysle, jesli tak to oby tylko naprawde te ciuchy Ci byly potrzebne

Gość gość
Z tego,co ja czytalam,dwie osoby zaproponowaly pomoc,jedna ubranka druga kosmetyki a ze nie chca pomagac?dziwicie sie?przeczytajcie temat prosze o pomoc przed swietami...i przestaniecie sie dziwic

Gość potrzebujaca11
dziekuje wszystkim za pomoc.nie wszyscy ludzie to oszusci..

Gość gość
Bardzo trafnie ujął to gość z 17.36

Gość gość
Proponuję zrezygnować z internetu, a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć w przyszłości na antykoncepcję...

Gość gość
a jak ta osoba nie pomoze, to co?

Gość gość
Up,moze ktos jeszcze bedzie mogl pomoc