Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna sytuacja...

Polecane posty

Gość gość

Witam.Za nie całe 2 miesiące przyjdzie na świat mój syn,na którego czekam z miłością.Jednak nie wszystko potoczyło sie po mojej myśli..Brakuje mi podstawowych rzeczy dla maluszka,nie mam bliskich na tyle by pomogli..Nie proszę o pieniadze lecz o podstawowe niezbedne rzeczy na początek jego życia.Prosze o odp..

Gość gość
a co Ci brakuje? mam trochę ciuszków ale nie chciałabym ich dawac za free to chociaż po 2zł za sztukę + kw, byłabyś chętna. Napisz co Ci potrzeba

Gość gość
po 2 zł za sztukę to jest na allegro pełno.

Gość gość
Ja mam sporo ubran ,jakies maskotki,grzechotki by tez sie znalazly,moglabym wyslac,ale musze wiedziec ze naprawde potrzebujesz,a nie,ze znajde zestaw na allegro albo na olx

Gość gość
nie ma po 2zl ale nie to nie. ja nie dałam za rzeczy po 2zł a sporo wiecej a tez mi sie nie przelewa zeby oddawac, chcialam pomoc.. :/

Gość gość
a skąd jesteś?

Gość gość
chociaż po 2zł za sztukę + kw, x niepoważna jesteś, wolałabym do lumpa iść, taniej i pewnie ładniejsze od twoich.

Gość gość
Najbardziej brakuje mi kosmetykow takich podstawowych i kilka ubranek w malym rozmiarze..Aby jakoś na poczatek..

Gość gość
Tylko ja rodzilam w listopadzie,a ty bedziesz w czerwcu,tak wiec nie wiem czy ci te ubranka sie wogule przydadza

Gość gość
no to idz! zaproponowalam a skoro Ci nie pasuje to nie

Gość gość
ubranka małe mogłabym Ci wysłać, mam jeszcze kilka np.body, pajacyk jakiś by sie znalazl, czapeczki bawelniane, niedrapki, spioszki, rodzilam w lutym.

Gość gość
Wstyd mi że znalazłam sie w takiej sytuacji,ale zależy mi na synku i dlatego proszę o pomoc.Gdybym mogła pożyczyłąbym nim stane ne nogi ale naprawde nie mam od kogo.Bardzo chciałam isć do pracy ale cały czas mam komplikacje i musze lezec.

Gość gość
Byłabym wdzieczna za każda pomoc.

Gość m i l e n a
Po pierwsze,autorko zaczernij sie by nie bylo podszywow.bo jesli te pogardliwe posty o ubrankach z lumpka i ze2zl to drogo,sa twoje,to nie sadze,by ktos chcial ci pomoc.napisz skad jestes,bo ja mam sporo tych ubranek,mam nosidelko samochodowe od 0-18 graco,czarne,troszke wyblakle ale pralam czesto,a tak bezwypadkowe.mozna polozyc kocyk,moj syn korzystal nawet w domu,gdyby wyslac pewnie byloby drogo napisz wiecej o swojej sytuacji,co z ojcem maluszka?

Gość gość
Byłam w sklepach z używana odzieza na tyle ile mogłam wybrałam kilka rzeczy ktore w miare wygladały..Ale to tylko kilka rzeczy.

Gość gość
nie chce byc wscibska ale co z tatą małego? jesli nawet nie jestescie juz razem to on ma byc odpowiedzialny za to dzieciatko! a nawet i za Ciebie! jesli byliscie malzenstwem to mozesz zrobic tak ze bedzie placil alimenty nie tylko na dziecko ale i na Ciebie nawet teraz jak jeszcze jestes w ciazy.

Gość gość
a ja nie mam bardzo zlej sytuacji finansowej ale lubie w lumpach kupowac super jakosciowo ubranka i w super stanie za grosze

Gość gość
o ciuchach z lumpka pisałam "ja" , nie autorka. wkurza mnie ze ktoś prosi o pomoc a tamta sie wydurnia z opłatami, 2 zł za sztukę to żadna łaska, plus przesyłka i jeszcze kobieta nie wie co dostanie, pewnie stare łachy, których nikt na all nie chce jej kupić. I jeszcze samarytankę z siebie robi.

Gość gość
Jestem z okolic zamościa. Ojciec dziecka robi kurs i dopiero po wakacjach ma szanse na jakis staz..Wczesniej miał prace byle jaka ale mial teraz od pewnego czasu nie mamy nic..

Gość potrzebujaca11
Oboje chcemy tego dziecka ,oboje pochodzimy z niezameznych rodzin gdy mial prace bylo ok..teraz jest straszna lipa..wiem ze gdy znowu ja znajdzie jakos damy rade..nie mowie ze ubrania uzywane sa zle sama w takich chodze jednk terz nawet na takie mnie nie stac..na podstawowe przybory.

Gość gość
Mam duzo kosmrtykow w hipp nawet nie otwarte dostalam jko prezenty. Data jest do 2016 roku. Jest balsam, plyn do kapieli, kremy jakies oliwki z 12 sztuk bedzie. Jak chcesz to ci dam mi z hipp nie pasuje nic wile nivea.

Gość gość
to ja od tych rzeczy za ktore chcialam symboliczne 2zl. Powiem Ci, ze mi nikt nie dawal a tez nie mam za wesolo bo wychowuje dziecko sama. Ubranek nie wystawialam nigdzie ale wlasnie to mam w planie zrobic bo nie sa to stare szmaty tylko naprawde jakosciowo dobre ubranka. Przykro mi, ze chcialam pomoc ale nie jest ta pomoc potrzebna. I przepraszam ze chciala cokolwiek ale sama tez nie mam :( Przepraszam

Gość m i l e n a
Autorko,teraz ide na spacer,po poludniu tu zajrze,napisz wiecej o sobie.no szkoda,ze tak daleko,zawiozlabym Ci to nosidelko i reszte,jakie te kosmetyki? napisz na pomocne emamy,one sprawdza wasza sytuacje,i w razie czego szybciej pomoc zorganizuja wspolcxuje Wam,bo tez kiedys mialam zla sytuacje,wiem jak to jest kiedy chcesz dla dziecka co najlepsze,a tu kasy brak

Gość gość
załóż sobie jakiegos maila i podaj, odezwe sie i wysle zdjecia ubranek, moze byc Ci sie cos spodobalo to bym oddala

Gość gość
na olx tez sa rzeczy "oddam za darmo" popatrz moze tam. ja wiem jak to jest byc w takiej sytuacji :( mialam tak samo wlasnie przed porodem

Gość potrzebujaca11
Rozumiem i przepraszam,ja probowalam sprzedawac swoje ubrania ale nie jest latwo..Jeśli ktos naprawde moze pomoc prosze o kontakt justynalolo113@interia.pl

Gość m i l e n a
Jak wroce to jesli bedziesz chciala te ubranka,topodam maile,napiszesz.mysle ze na poczatek beda ok,sa jak nowki,sporo body,bawelnianych pajacykow,...sa tez sweterki,cos z weluru,poprzegladam potem.

Gość potrzebujaca11
Przyjme wszystko co ktos chce oddac ostatnio dostalam od jednej rodziny wozek wiec ciesze sie ze to mam z głowy.. to dziecko jest wszystkim co mamy..najgorsza ta sytuacja.

Gość potrzebujaca11
Ile mniej wiecej taka przesylka by kosztowała?..Chciałabym chociaz za nia zaplacic.