Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fascynacja kobiety urodą innej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi, czy ze mną jest coś nie tak. Mam 21 lat, jestem raczej dość ładna i zadbana, mam od roku faceta, wszystko jest ok. Chodzi o to, że niedawno poznałam pewną dziewczynę, ma 19 lat. I jest z nią pewien problem. Dziewczyna jest zniewalająco piękna. Ma doskonałą twarz, oczy, usta, naprawdę idealne proporcje ciała, jest dość wysoka. Pracuje jako modelka. Oprócz tego normalnie mi się z nią gada itp. Ale jest pewien problem. Zauważyłam ostatnio, że często o niej mimowolnie rozmyślam, można w pewien sposób powiedzieć, że fascynuje mnie jej wygląd. Jest tak nieziemski, doskonały. Lubię o niej rozmyślać (nie fantazjować), szukam z nią kontaktu, żeby się na nią napatrzeć, mam jej zdjęcia na kompie (ukryte hehe :D) i często je przeglądam. Są to normalne foty, jest na nich ubrana itp. Z drugiej strony mam faceta i moje uczucia do niego są inne. Nie wiem, jak to opisać. Czy zdarzyło wam się coś takiego? Czy to znaczy, że jestem lesbijką?

Gość gość
Dla mnie takie fascynacje są naturalne. Wchodzę w związki tylko z mężczyznami, ale już w gimnazjum zauroczyła mnie pewna dziewczyna. Patrzyłam się na nią, ona mi rzucała zdziwione spojrzenia, potem nawet nieco lękliwe. To sie chyba nazywa panseksualizm.

Gość gość
Ciezko stwierdzic, skad te uczucia. Zazwyczaj fascynacja uroda raczej nie doprowadza do tego, zeby az po katach rozmyslac, ukrywac zdjecia, szukac kontaktu. Ale tez zazwyczaj fascynacja osoba nie zaczyna sie od tego, ze podziwia sie jedynie jej urode i rozmysla na temat urody (no chyba, ze u panow;)) Trudny przypadek. Gdybys myslala o niej w inny sposob, na temat jej osoby, a nie urody, czulabys chemie, fascynacja uroda przemienilaby sie w fascynacje osoba na poziomie charakteru, sposobu bycia, to moglabys zaczac zastanawiac sie, czy moze jestes bi, moze lesbijka. No ale tez po cholere sie zastanawiac, nie musimy sie szufladkowac, czlowiek to czlowiek i zakoc***ac sie nie trzeba sie od razu okreslac :) Sprobuj moze zlapac z nia kontakt, przekonaj sie, czy spedzanie z nia czasu bedzie rownie przyjemne jak podziwianie jej urody i wtedy mozesz zaczac sie zastanawiac, co z tym poczac.