Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam na randce teraz jest mi przykro help

Polecane posty

Gość gość

Najpierw miesiąc pisaliśmy w necie i przez telefon. Podesłałam mu swoje zdjęcia, nie retuszowane i mówił że jest ok. Poszliśmy na pierwsza randkę i wydawało mi się że było dobrze. Ale chyba nie było, bo minął tydzień i nie zadzwonił, nie odezwał się. Jest mi przykro. I jeszcze ta nie pewność co zrobiłam źle. Mógł na rance powiedzieć ,,wiesz nie podobasz mi się'' i mniej by bolało niż teraz. I jeszcze ta nie pewność co zrobiłam źle.Strasznie mi podcina skrzydła takie zachowanie u facetów. Z waszego doświadczenia: On już pewnie nie zadzwoni?

Gość gość
Nie przejmuj się, widocznie to nie ten.

Gość gość
Nawet jak zadzwoni ja bym olała. Bo to świadczy o tym, że gra w gierkę. x Ja jak się spotkałam z jednym pierwszy raz (ale to w gronie znajomych, przypadkiem właściwie). Wziął numer no i niby fajnie. 2-3 dni cisza, stwierdziłam, że olał - mówi się trudno. A tu nagle telefon i że chce się tego samego dnia spotkać. Potem też różne chwyty stosował. Dałam się nabrać i trochę się spotykaliśmy, ale gdybym wcześniej zwracała uwagę na takie drobnostki to aż tak długo byśmy się nie spotykali.

Gość gość
Ja bym na twoim miejscu do niego zadzwoniła i się dowiedziała o co chodzi przecież jesteście dorosłymi ludźmi więc trzeba rozmawiać..

kolejna historia rodem z mojego życia. są dwie opcje, nie spodobałaś mu się, a nie chciał Cię potencjalnie zranić mówiąc wprost, więc po prostu skreślił znajomość, skasował Twój numer i uznał że tak będzie lepiej, niż tłumacząc Ci co i jak rozdrapując gorycz i żal. druga opcja to taka, że trzyma Cię na dystans, tzn próbuje sprawdzić, czy po tym jak on by Cię olał, a potem znowu przyszedł z podkulonym ogonkiem to czy byś go przyjęła z otwartymi ramionami. wtedy ustanowi się w przekonaniu że w zasadzie może Cię olewać, nie odzywać się, mieć Cię gdzieś i odchodzić bez słowa, a potem i tak nic z tego sobie nie zrobisz i będzie miał pobłażane. nie łudź się. tak bywa, nie każdy musi się każdemu przypodobać:) zdjęcie a rzeczywistość to dwie zupełnie inne rzeczy.

Gość gość
Olej gościa nie spodobałaś się... kobiety robią tak samo bo nie raz byłem w takiej sytuacji i po randce kontakt się urywał, choć przyznam że część wprost mówiła czy pisała że nie zaiskrzyło, lepsze to niż nie odpisywanie i nieodbieranie telefonów

i nie pisz, nie warto. to że jednej stronie zależy to jeszcze o niczym nie świadczy. do kompletu potrzeba chęci drugiej osoby, a tutaj jej brak, także musisz jakoś to przeboleć :)

Gość gość
jakby chcial to by sie odezwal

Gość gość
wiem po sobie że trudno jest znaleźć kogoś według wymagań. Jeżeli zakochaujesz się o ile np. 1 raz na 10 lat to nie to że problem jest w Tobie i chyba się nie mówi że "się niepodobasz" bo większość odpada . Jak już to mówi sie "podobasz mi się". Choć ja bym się chyba nie odwarzyła

Gość nonamek czeka na name
jesli facet przestaje siędo ciebie odzywac albo robi to "z braku laku"(nudów) to bez sensu bo to znacza ze nicdo ciebie nie czuje wiem jak rozpoznac o kobieta do mnie czuje ale z tego co sie zorientowale to baby sa jakies glupie