Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukuje łóżka na wymiar do małej sypialni POMOCY!

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje łóżka pikowanego na wymiar do małej sypialni POMOCY! Znacie firmy co robią takie łóżka pod wymiar nietypowe ?

Gość gość
Znam u nas firmę co robi łóżka na wymiar,różne rozmiary ,nawet nietypowe.Firma nazywa się Beata-meble.Sklep mają w Katowicach.W innych miejscowościach nie wiem .Sprawdz,bo mają swoją stronę.

Gość gość
masz jakiegoś linka do tej strony ? ja jestem z wrocławia trochę daleko ;/

Gość gość
Cudowne właśnie o takie mi chodziło !!! maja salon w Poniatowicach nie daleko wrocławia to na weekend się wybiorę... już nie mogę się doczekać... Ale potrzebuje w jasnej szarości mam ściany ciemny grafit będzie pasował taki odcień ?

Gość gość
jak kupowaliśmy u nich łóżko to była fajna promocja na materac z pianki termoelastycznej.Naprawdę dobra cena,bo sprawdzaliśmy chyba wszędzie w okolicy i w internecie.Nigdzie nie było taniej.Polecam.

Gość gość
Na pewno znajdziesz kolor dla siebie.Jak byliśmy w Katowicach to widzieliśmy dużo próbek materiałów.

Gość gość
mam kota więc eko skóra odpada jedynie materiał takiego żeby kot nie zaciągnął bo wtedy łóżko do wymiany będzie , zostają jeszcze dzieci i ich wariowanie z flamastrami już raz ściany malowałam a jak się dobiorą do łóżka? tu bardziej byłabym za eko skóra lub za skórą sama nie wiem co wybrać eh...

Gość tolii67
Z tego co wiem to do końca tygodnia mają jeszcze tą promocję na materac.Ja kupiłam już u nich łóżko i jestem bardzo zadowolona.Byłam w salonie w Jankach koło Warszawy.Duży wybór próbek i wzorów.W ten weekend wybiera się moja kuzynka,ponieważ bardzo spodobało jej się moje łóżko.Wszystkim polecam firmę beata-meble

Gość AniaAnia89
Podłączam się do pytania, bo też jestem na etapie urządzania sypialni. I bardzo podobają mi się tapicerowane łóżka. Ja szukam czegoś z wielkim zagłówkiem, ale nie w szalonej cenie. Dodam, że jestem z Gdańska.

Jest bardzo fajny materiał obiciowy,polecany przy dzieciach i zwierzętach.Nazywa się MINEVA -czyści się genialnie i koty nie podrapią bo ma bardzo dużą gęstość.Jest w ofercie w firmie beata-meble.pl.

Gość gość
No to super wybiorę się do salonu i resztę tam uzgodnię dzięki!

Gość zuza 1231
ania w ofercie jest pełno łóżek i tanich są producentem EUPHORIA ma kolosalny wymiar na całą sypialnie i dobra cena na stronie znajdują się wszystkie dostępne modele, a katrin 3 normalnie boskie muszę je mieć <3

Gość gość
Poszukuję mebli do nowego domu i najważniejsza jest dla mnie jakość. Znalazłam meble sosnowe http://icms.biz/ , co możecie powiedzieć na ich temat?