Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malessita

Bylam dziś u ginekologa na usg

Polecane posty

Gość malessita

W 3 trymestrze ciąży. Wysłuchalam co ma do powiedzenia i zadalam mu dwa pytania: pierwsze o lozysko a drugie o pepowine- jak jest ulozona. Odpowiedzial ze na takie pytania nie udziela sie odpowiedzi gdyz jakby odpowieds byla niezadowalajaca to juz bym siedziala na izbie przyjęć w szpitalu i roztrzasala sprawę. Jestem w szoku. W pierwszej ciąży lekarka odpowiadała na wszystkie pytania i nigdy nie zostawiala mnie w niepewności. Zastanawiam sie jak takie patalajstwo moze grzac posadke w przychodni. Na sam koniec wyciagnal do mnie rękę i zaproponowal ze pomoże wstać z lezanki. Wyciagnelam wiec swoją dłoń zeby go chwycic po czym on zabral swoja reke mówiąc ze zabiera ja gdyz chce goo zlapacza paluszki i moglabym mu je wwyrwać! !! W tym momencie mnie zszokowalo i juz nie wiedzialam co powiedzieć. Skoro nie chcial pomóc to po co wyciaga lapsko. Jestem porazona tą wizytą i zastanawiam sie skad tacy ludzie sie biorą. W ogóle jak facet może się bać ze baba mu palce wyrwie :/ :/ :/

Gość malessita
Co o tym sądzicie?

Gość gość
chyba zobaczył w tobie wariatkę

Gość gość
potrzebna Ci ta wiedza? chodzisz prywatnie? dlaczego nie zmienisz lekarza?

Gość gość
Niepomoge ci dziecko kochane ,jestem ginekolog chalupnik i w ciaze niewpedza:-)

Gość malessita
Chodzę prywatnie w ramach abonamentu. To nie jest mój lekarz. Lekarka prowadząca jest inna, ale nie ma uprawnień do specjalistycznych usg i na te większe usg muszę zapisywać się za jej skierowaniem do innych lekarzy. Straszna głupota ale juz na to przystalam, a teraz to koncowka ciąży wiec nie będę juz zbytnio kombinować. W pierwszej ciąży chodzilam do lekarki prywatnie za wizyty placilam imialam z jej strony pelna wwiedzę i badania, a teraz to jakaś kpina :/ a ten dzisiejszy lekarz to juz calkiem jakiś dziwolag i pajac. pójdę jeszcze raz na usg prywatnie przed porodem do jakiegoś lekarza z renoma aczkolwiek uważam ze sytuacje jak dzis nie powinny mieć miejsca

Gość gość
jeszcze dużo zdarzy się sytuacji które nie powinny mieć miejsca. także miałaś pecha

Gość gość
moim zdaniem ciąża to na tyle ważny temat, że nie ma co robić sobie żartów . ja w czasie ciąży chodziłam na badania prenatalne usg do specjalistów zakładu Genom w Rudzie śląskiej. Jest tam kilku dobrych ginekologów – połozników. Zawsze odpowiadali mi wyczerpująco na wszystkie moje pytania. Możesz zobaczyc jakie badania wykonują tutaj http://www.godulahope.pl/badania.php