Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam postawę roszczeniową

Polecane posty

Gość gość

I dobrze na tym wychodzę. Nie wstydze się wymagać tego co najlepszego, dążyć do celu, nie poprzastawać na małym.

Gość gość
jesli to nie tajemnica to od kogo tak rościsz?????

Gość gość
W zależności od sytuacji od innych osób:)

Gość gość
I bardzo dobrze robisz!! Tylko co będzie jeśli wszyscy będą roszczeniowi, to kogo wykorzystasz.

Gość gość
Ale ja bym tego nie nazwala wykorzystaniem, ja się po prostu upominam o swoje. Nie gram nieczysto a w otwarte karty i jeśli czegoś chcę to robię wszystko żeby to dostać i przeważnie dostaję:)

Gość gość
Ode mnie dostałbyś tylko po głowie. Najbardziej roszczeniowi są nieudacznicy, bo sami nic nie potrafią.

Gość gość
Masz postawę roszczeniową ,czyli jesteś leniwa i uważasz BEZPODSTAWNIE,że wszystko ci się należy,że inni powinni poświęcać się dla ciebie,dawać ci coś za darmo,bo ty nie masz ,a chcesz,czy jesteś wymagająca i asertywna i umiesz sie upominać o swoje? Bo to znaczna różnica;).

Gość gość
Jestem wymagająca - zarówno od siebie i jak i od ionnych. Swoje obowiązki wykonuję w 100%:)

Gość gość
Znam takich jak ty. Oni wykonują wszystko na 100% ale przy pomocy innych, czyli sami najmniej

Gość gość
gość dziś a co dajesz innym w zamian za te zdobyte rościdełka:):)

Gość gość
Autorko,tak z ciekawości podaj jakiś przykład co zdobyłaś dzięki takiej postawie,bo powiem szczerze zżera mnie ciekawość jak ty to robisz i jak ci się to udaje.

Gość gość
he he,ja mam tak Q...wę bratową,myślała że będzie rościć i wszystko dostanie co zechce.Każdy będzie,dawał,pomagał bo jej się to należy.Tato się wsciekl i bratusia wypadła za drzwi.Więc uważaj autoreczko bo może się nózia podwinąc jak trafisz na oportunistę.Nie wszyscy lubią bezczeli.