Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rosyjski dokończ zdania

Polecane posty

Gość gość

Dokończ zdania według przykładu ; uprjamyj -eto czełowiek , kotoryj wsio dełajet po swoemu. interesnyj - sposobnyj- skucznyj- neobrazowannyj- obszczitelnyj- Nie mam rosyjskiej klawiatury ,wiec może być trudno odczytać o co chodzi ,ale osoba znająca język raczej powinna się domyślić .

Gość gośćmmm
Oбщиательный, это человек который любит проводить время с людьми. Nie gwarantuję, że to jest na 100% dobrze. Też nie mam rosyjskiej klawiatury, ale piszę sobie na translatorze wybierając opcję pismo odręczne lub rosyjską klawiaturę ;-)

Gość gośćmmm
Oбщиательный, это человек который любит проводить время с людьми. Nie gwarantuję, że to jest na 100% dobrze. Też nie mam rosyjskiej klawiatury, ale piszę sobie na translatorze wybierając opcję pismo odręczne lub rosyjską klawiaturę ;-)

Gość gośćmmm
ciąg dalszy, bo nie chciało mi się skopiować.

Gość gośćmmm
Необразованный, это человек который не закончил школу.

Gość gośćmmm
Интересный, это человек которы привлекает внимание всех людей.

Gość gośćmmm
Способный, это человеку котораго есть талант. Uznaje mi ciągle za spam i nie chce się wysyłać.

Gość gośćmmm
Скучный, это человек которым никто не интересуется. Nie jestem w stanie skopiować ciągu tekstu, bo mi po 1 zdaniu wysyła, albo wcale.

Gość gość
No fajnie ,fajnie ,cóż mam powiedzieć ,chyba spasiba ....dziękuje Ci za odpowiedz napisaną po rosyjsku i poświęcony czas .Z początku też miałem zamiar wystukać literki z google translate ,jednak stwierdziłem że za długo by to trwało .Miłego wieczoru .:)

Gość gośćmmm
nie ma za co ;-)

Gość gość
AK 47 . Jest skuteczny przyjemny w dotyku ,zadko zawodzi i wiernieszy od kobity:-) paniemajesz druzja:-)