Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytam bo lubię

Polecane posty

heloł nie było mnie wczoraj, bo moja małżowina wymyśliła mały lifting sufitu i jednej ze ścian, na których po ostatnich remontach sąsiada wyszły pęknięcia na łączach płyt. zrobiliśmy zakupy i już wczoraj zaczął wojowanie, dziś od rana też na pełnych obrotach z przerwą na obiad i dokupienie farby, bo tej starej zabrakło i dalej działa.

Ploteczko panna F już bez szwów. w poniedziałek była akcja, trzęsła się biedna i sapała, pańcio chyba jeszcze bardziej się stresował:P ale wet się spisał i poszło szybko i bezboleśnie. zostało jeszcze kilka strupków i... czekamy aż odrośnie sierść

Orsejko takie okna - tafle bardzo ładnie wyglądają, ale faktycznie jak je otworzyć, to całe okno ma się w domu:o Teklo śniadanko pucio❤️

dziś trzymamy kciuki za Szpaka:) niech mu się powiedzie na tej eurowizji

Orsejko domyślam się, że nasza Terix odezwała się do Ciebie:P Ploteczko niestety wdrapywanie się po schodach o kulach to ciężka sprawa, trzeba mieć silne ręce. ale jeszcze chwilkę i będziesz biegać jak dawniej, zobaczysz

Gość erty
qrde...to nie o książkach ?

ano niekoniecznie:P książki to tylko dodatek;) ale jak coś ciekawego przeczytamy to o tym piszemy i polecamy

właśnie doczytałam, że M. Czubaszek nie żyje... jaka szkoda... byłam na spotkaniu z nią i pamiętam - uśmiałam się setnie

ładnie zaśpiewał nasz Szpaczek;) ale mam wrażenie, że skądś znam motyw tej piosenki

Bastylko jesteś tam???? zobacz nie mam z kim pomarkować:( Betulka teraz zajęta i ja sama prawie co wieczór jak ten palec:o

Dobry wieczór Wpadam na chwileczkę ale coraz mniej czasu na pogaduchy. Dzisiaj małżyk przytargał parę kartonów na pakowanie. W sobotę w galerii moich dzieci jest kiermasz książek, przygotowuję zestaw takich na wydanie. Pozbędę się biblioteczki kulinarnej ;-)

Kuchnia wreszcie się robi, jutro podobno będą grodzić więc i ogródek ruszy i sarenki nie będą się pasły na tujach ;-)

hej Betulka jak robiłam wpis nie widziałam Twojego. jesteś usprawiedliwiona, mam nadzieję, że jak już osiądziesz na nowym i trochę okrzepniesz to będziesz częściej... każdą ilość książek możesz zanieść do biblio - zawsze przyjmą

Jutro mamy z małżowinką rocznicę ślubu i wybieramy się wspólnie do fryzjerni :-p - będziemy jednocześnie "ścinani" :-D

a w kuchennych szafkach będziesz miała uchwyty czy nie?

Zulka :-), mamy olbrzymie ilości książek - zalegają mój dom, piwnicę, garaż u mamy, i potężną antresolę w firmie małżyka...różnych rzeczy mogę się pozbyć ale mam problem z książkami. Zawsze wydaje mi się, że popełniam grzech śmiertelny ;-)

nie rozumiem udziału Australijki na eurowizji:o

Dzisiaj byłam u weta z moim zoo - Lutosław ma świerzbowca w uszach :-( - już jest w leczeniu. No i czarno wszyscy widzą przeprowadzkę kocią 😭

no na początku trzeba będzie bardzo pilnować Lutka, a skąd świerzbowiec?