Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniaraa95

seks podczas misiaczki

Polecane posty

Witam, tak jak w temacie, szukam odpowiedzi na moje pytanie. A wiec kochalam sie z chlopakiem w czasie ostatniego dnia miesiaczki, w ten dzien mialam wziac pierwsza tabletke antykoncepcyjna z drugiego opakowania, niestety nie mialam wykupionych tabletek i nie wzielam, tabletke wzielam dopiero po dwoch tygodniach bo dopiero wtedy dostalam recepte. Dziś jest czwarty dzien mojej przerwy, a krwawienia nie ma. Dlaczego, czy ja dostane ten okres? Prosze o odpowiedz kogos kto sie na tym zna i udzieli mi normalnej odpowiedzi na poziomie, z gory dziekuje ..

Tak, pomyłka, prosilam o odpowiedz osoby na poziomie, kazdy normalny czlowiek domysla sie o co chodzi ;)

Wprowadzasz czytelników w błąd i jeszcze masz pretensje? Wiesz na co narażasz "normalnych " ludzi? :D

Tak, pomyłka, prosilam o odpowiedz osoby na poziomie, kazdy normalny czlowiek domysla sie o co chodzi ;)

Gość megii__
Jeżeli tabletkę wziełas dopiero po dwóch tygodniach i nie zabezpieczałaś się inaczej jest wysokie prawdopodobieństwo ciąży :( Sama zawsze staram się wykupić tabletki przed terminem zazycia pierwszej, w razie braku pieniędzy czy czasu pójścia do apteki.

czyli jesli dobrze rozumiem dwa tygodnie opoznienia w braniu tabletek plus trzy tygodnie regularnego brania tabletek. to daje cykl ponad piec***ygodniowy... a jak dlugo bierzesz juz tabletki? ogolnie?

megii_kochalam sie z nim tylko w ten pierwszy dzien kiedy mialam wziac tabletke pierwsza, mialam wtedy jeszcze okres, w czasie tych dni co nie bralam tabletek nie kochalam sie z nim.

Gość megii__
Z tego co mi ginekolog mówił każde odstępstwo od trybu normalnego zazywania tabletek może skutkować owulacją czyli możliwością zajścia w ciąże :( w czasie 7 dni przerwy jesteś chroniona ale w ten 8 musisz już zażyć pigułkę

Pozniej sie nie kochalam, raz w czasie brania tabletek tylko ale to bylo moze 3 min i nie doszedl. A tak poza tym to bron boze, wystraszylam sie bo co miesiac sie martwie ze moze jednak cos nie tak i nie uprawialam seksu.

Gość megii__
Może kup test ciążowy? Chwila moment i rozwieje wątpliwośći

prawdopodobienstwo ciazy jest znikome, ale zawsze jest. w koncu tabletki nie zapewniaja 100% pewnosci. mozliwe, ze dostaniesz okres pozniej...

Nawet jak się nie bierze tabletek to można zajść w ciąże w czasie okresu :(Plemniki mogą przetrwać w ciele obiety nawet 5 dni

Jak nie doszedł to szanse maleją, ale preejakulat mógł juz wystąpić :( niby nie to co sam wytrysk ale plemniki mogą juz być

Zobaczymy . moze dzis w nocy dostane albo jutro. Macie moze jakies sposoby na takie przyspieszenia? Moze jakies cwiczenia slyszalam ze pomagaja :(

Gość gość
Ja mam sposoby. Wymocz nogi w goracej wodze a potem wez goraca odprezajaca kapiel, jesli nie dostaniesz uchlej sie poprostu lub wypij cynamon . Mi zawsze ppmagaja a wiem jaki to stres;) a pewnie nie masz sie czym martwic pozdrawiam :)

Jeszcze wyjdzie na to ze spoznia mi sie po prostu przez stres, dziekuj***ardzo zaraz zaczne dzialac. Wypic cynamon jak? :(

Mocna kawa na podwyższenie ciśnienia, może gorąca kąpiel. Na jednych to działa na innych nie :( po za tym jak nie masz dostać to nie dostaniesz. Ta jak pisałam wcześniej test rozwieje watpliwości w 99 %

Po wczorajszej bardzo goracej kapieli, przed chwila zwinelam sie z bolu poszlam do lazienki, a tu niespodzianka, okres ;) :D

Gość gość
Tabletki to syffff. Tylko kalendarzyk i prezerwatywa nie szkodza naszej watrobie itp...Nam podczas badan bo meza mam podczas alego badania obok siebie nawet gdy jestem na fotelu mam Prawo nawwet w szpiitalu podczas badan i zabiegow do obecnosci ust 2008r art 21 Prawo pacjenta.Deyduje o obecnosci Pacjent nie lekarz!