Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ładne dziewczyny wiążą się z przeciętniakami?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mnie to zastanawiało. Dlaczego większość ładnych dziewczyn zawsze leci na przeciętnego kolesia. Zazwyczaj są to kolesie z klasy wiejski skejcik, szerokie spodnie, luzackie bluzy, czapeczka z daszkiem, mimo 20 lat na karku zakola, myją się raz na dwa trzy dni, piją browarki z kolegami, grają w playstation i palą trawkę. Jeszcze do tego zazwyczaj taki koleś je zdradza z koleżankami i ma w d***e trwały związek. Co Wy dziewczyny widzicie w takich typkach. Pytam serio bez żadnej spiny i tak dalej.

Gość gość
Bo sie przejechaly na przystojniakach a lata mijaja i nei chca byc same do 80roku zycia

Gość gość
Ja lubię przeciętnych ale nie takich jak opisujesz. Dresiarze z patologii mnie nie kręcą. Wolę przeciętnych w pozytywnym znaczeniu - spokojnych, cichych nie wyróżniających się w towarzystwie.

Gość gość
Prawdziwa wartościowa kobieta, która zna swoją wartość nie będzie sobie głowy zawracała takimi typami, których podałeś.

Gość gość
Im większe ciacho, tym mniejszy fiut! :D

Gość gość
Ja nie zauważyłam,żeby ładne dziewczyny latały za takimi.Chyba,że pisząc ładne masz na myśli dziunie kilo tapety na twarzy,farbowane włoski i solarka.

Gość gość
zgadzam się z gość z 20.11 i ładne dziewczyny szukają zwykle przystojnych facetów ;)

Gość gość
Modeli oczekują

Gość gość
Nie wiem u mnie w szkole jest taka jedna dziewczyna, bardzo ładna, każdy chłopak do nie wzdycha. A ona właśnie z takim typkiem się spotyka - szary skejt, często czuć od niego alko i fajki, niechlujny itp. Laska zabujana w nim po uszy.

Gość gość
Modeli oczekują XXX Kopnę Cię w tyłek kolego od modeli :P

Gość gość
Dooobra czyli jesteś w gimnazjum ? jeśli tak to nic dziwnego. Laski mają siano we łbie w tym wieku.

Gość gość
Od gimnazjum zawsze chca jak najladniejszych/najprzystojnieszy chlopakow