Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) Mój okres jest dość nieregularny 29-35 dni. Teraz spóźnia mi się już 7 dzień, mam chłopaka lecz nie współżyjemy(robimy sb dobrze) w dni płodne nic nie robiliśmy- tak mi się wydaje że to dni płodne były, kilka dni przed okresem który miałam dostać kąpaliśmy się razem ale to były dni niepłodne i to było na zasadzie leżenia w wannie bez wody. Spóźnia mi się okres 7 dni, wiem że jestem przewrażliwiona ale nie mam pojęcia czemu te chamidło nie chce przyjść. Co poradzicie???

Gość gość
zrób test i już.

Gość gość
jezeli nie wspolzyliscie to niby jakim cudem ma byc ciaza

Gość gość
witam mam pytanie otóż w poprzednim miesiącu prawdopodobnie zaszłam w ciążę testy wychodziły pozytywne bolały mnie piersi miesiączka spozniala się tydzień. ale niestety po tygodniu opóźnienia przyszło krwawienie ból piersi ustąpił od tamtej pory nie dostałam miesiączki spóźnia się 5 dni od tygodnia pobolewa mnie podbrzusze zazwyczaj przy wysiłku lub stresie mam lekkie skurcze czy jest możliwość ze nadal jestem w ciąży

Gość gość
gość dziś Już taki temat założyłaś i odpowiedzi dostałaś o swoim skrajnym debilizmie i nieodpowiedzialności. Jak można się kapać bez wody? ciekawe takie zjawisko ale pewnie oszczędne. Ale jeśli chodzi o ciąże, możesz spać spokojnie, w ciąży na pewno nie jesteś.