Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez zlamane serce stracilam wiare w zwiazki

Polecane posty

Gość gość

Bylismy razem ponad 2 lata, calkiem sie dzieki niemu zmienilam. Bardzo bylismy w sobie zakochani, ufalismy sobie. Wszystko sie posypalo i teraz nie wierze w prawdziwa milosc. Pierwszy raz sie zakochalam i wszystko poszlo sie j***c. Czy kiedys mi to przejdzie i bede potrafila jeszcze stworzyc prawdziwa relacje?

Gość gość
Traktuj to jako etap. Za 20 lat, możesz nawet nie bardzo pamiętać, dlaczego związek się rozpadł.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
No to masz problem. Niektórzy ludzie wprost uwielbiają taplać swoje ego w sadomasochistycznym myśleniu, czerpiąc z tego pewny rodzaj przyjemności. Nie rozumiem, w czym stan przygnębienia jest lepszy od stanu zdrowo rozsądkowego myślenia, które jest prawdziwą oazą przyjemności i rozkoszy :-) albo coś z tym zrób, albo przestań jęczeć.

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.

Gość gość
jest taka muzyka barabarabara riki tiki tak i jesst taka muzyka ,bylizmy tyle lat...itd brak ci kufaza to dam ci rade jest tez taka muzyka eh:-P

Gość gość
jak zamialczysz podemna ok wolizz tu mialczsc a idz w itd no cio?:-(

Gość gość
gupia c**a:-( ;-)