Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się zaanagażowac w jakiekolwiek uczucie

Polecane posty

Gość gość

Zawsze miałem kompleksy z powodu swojej chudości i nieśmiałości. Wstydziłem się, nie jestem jakoś super atrakcyjny ale zawsze zazdrościłem facetom powodzenia. Zakochałem się w dziewczynie z klasy, oszalałem ale wiedziałem że nie mam szansy, potem jeszcze dwa razy, pierwszy i drugi raz dostałem kosza. Trzy piękne dziewczyny mnie olały i powiedziałem sobie ok, zacznę od tych przeciętnych. Zakochałem się przypadkiem w przyjaciółce. Po 3 latach na studiach jej to powiedziałem, myślałem że czuje do mnie to samo ale ona uciekła, znikła z mojego życia w jeden dzień. Zabolało mnie to bo poczułem się oszukany, pisała o nas tak jakbyśmy byli razem, okazało się jednak że miała kogoś na oku. Potem poszedłem na totalny kompromis, żeby być z kimkolwiek kto ma fajny charakter i komu się podobam. Związek nie trwał długo, ja się przy niej źle czułem, ona też, zakończyło się tak że mnie zdradziła. Przeżyłem to, potem spotykałem się jeszcze z dwoma takimi które mi się nie podobały, ich strata była mi obojętna, nic nie czułem. Boje się teraz znowu angażować, przestałem myśleć o miłości bo zauważyłem że nie potrafię, panikuję i świruję jak ktoś mi się spodoba,robię z siebie idiotę albo blokuję bo boje się być czwarty raz odrzucony. Jak widzę taką która mi się podoba to mam jedną myśl (to nie dla ciebie , daruj sobie). Czy jest sens ryzykować i spróbować się w kimś zakochać? Mam 23 lata i nie znam nikogo kto podobałby mi się a znam osobiście.A może mam to zostawić samemu sobie i poznać kogoś przypadkiem?

Gość fridazzaplota
koncowe wnioski sa bardzo dobre. oczywiscie zaslugujesz na milosc.. na wszystkie poztywne uczucia. nie wmawiaj sobie, ze twoja chudosc jest przyczyna zdrad i kretactw ze strony partnerek, bo wywolasz oburzenie wsrod grubszych. oni tez bywaja zdradzani.

Gość gość
kumple myślą że jestem jakimś super "r****czem" bo podobno tak wyglądam ale mnie to w ogóle nie interesuje, prawda jest zupełnie inna. Chciałbym umiec zdobyc tą jedną dziewczynę , ładną i w moim guście a nie starać się na kompromisy ale od lat to sobie codziennie powtarzam i nic to nie daje.

Gość fridazzaplota
widocznie w swoim "staraniu" od lat popelniasz jakis blad.

Gość gość
mam c*****y charakter, tak uważam.

Gość gość
ludzie mnie unikają, po prostu nie chcą utrzymywać kontaktu, ja nie mam już ŻADNYCH znajomych, nic! nie umiem budować relacji,od małego. Nie wiem co z tym zrobić bo sie starałem ale nic nie wchodziło.

Gość fridazzaplota
c*****y charakter :D ... wybacz smiech. nie jedna osoba moglaby powiedziec, ze mam c*****y charakter, chociaz ja tak nie uwazam. zacznij od zmiany nastawienia do samego siebie. zaakceptuj swoja innosc. potem przyjdzie czas na otoczenie.