Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trza było iść na medycynę to byście nie narzekali powodzenia i mieli super laski

Polecane posty

Gość gość

Ale sie uczyć nie chciało co :classic_cool: ? I dlatego zapieprzacie jako robole na budowie, magazynierzy, sprzedawcy na kasach lub pracownicy administracyjni za śmieszne pieniądze. Albo w ogóle siedzicie na chacie z matką jak 92 :D Lekarz może mieć najlepsze laski, kobiety jarają się tym zawodem, same wskakują ci do łóżka i to te najlepsze, wiem co mówie bo mój brachol właśnie skończył lekarski i gada, że najlepsze dżagi same się do niego kleją jak muchy do gó/wna:D Dlatego też idę na medycynę w tym roku :D :classic_cool: I zanim zaczną się hejty...próbną maturę zdałem na ponad 80 % :classic_cool:

Gość gość
jak to uczyć ? :)Skoro ładniejsze i tak mają u boku lekarzy

Gość gość
broń panie boże od pseudolekarza, który nim został, żeby laski do niego lgnęły... intelektualne dno dna, zawód lekarza powinien być misją a potencjalnym kandydatom powinni robić testy psychologiczne

Gość gość
a laski co ida na medycyne nie maja brania?

Gość gość
laski na medycynie to nie kobiety, tylko zimne sucze , tak o nich mówia koledzy po fachu

Gość gość
Gość 22:46, ja post kieruje do facetów co płaczą, że nie mogą fajnych lasek wyrwać. Gdybyście byli "doktorami" najlepsze laseczki same by się do was kleiły

Gość gość
W sumie zgodzę się z autorem. Kobietom imponują lekarze ...ale żeby zaraz iść na takie ciężkie studia żeby wyrywac najlepsze laski ? Mam kumpla co jest zwykłym bramkarzem w klubie nocnym i ma na maxa ładna dziewczynę. Nie trzeba być lekarzem żeby taka wyrwać.

Gość gość
Na Ukrainie można łatwo zrobić medycyne. Idziesz prywanie, płacisz, zdajesz i jesteś lekarzem ;)

Gość gość
Lekarze najwczesniej i najliczniej padaja ofiarami impotencji, a liczba przeprcowanych godzin jest wprost proporcjonalna do wiekosci poroz, z jakim przechadzaja sie po domu.

Gość wytatuowany bramkarz
tez moze miec powodzenie u kobiet

Gość gość
nie uważam