Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Takie grube laski mają chłopaków a ja

Polecane posty

Gość gość

nic. Jestem szczupła (ale nie wychudzona i piersi też mam), twarz normalna, niektórzy się zachwycali (faceci), ludzie mają mnie za inteligentną, ogarniętą etc. I co? i nic. Za to mam masę koleżanek z fajnymi facetami, jedna rozmiar z 42, druga chyba jeszcze większa, faceci normalni zupełnie. Z tego co wy tutaj piszecie wynika coś odwrotnego, zawsze widziałam, że to nie jest realność. Dlatego śmieszyło mnie wiele komentarzy tutaj, tak jakby szczupli/ładni mieli jakiś monopol i pewność że kogoś mogą mieć. Zawsze..

Gość gość
ano właśnie,a to nie zawsze tak jest. czasem te grube mają lepsze branie,a szczupłe ładne dziewczyny chodzą same...świat nigdy nie był sprawiedliwy..

Gość gość
No ja też miałam jakieś branie, tylko nie było nikogo w moim typie. Zanim zaczniecie pierdolić o księżniczkach i wygórowanych wymaganiach, to ja szukam kogoś o sposobie myślenia i światopoglądzie podobnym do mojego, a nie megaprzystojnego księcia z bajki. Oczywiście z wyglądu też musi mi się spodobać, ale bez przesady... podobają mi się rożni. W zasadzie mam kogoś na oku, ale nie wierzę że się to uda.

Gość gość
ile wzr/wagi,lat?

>>>Takie grube laski mają chłopaków a ja<<< x jestem wredna i nikt mnie nie chce :D :D :D.

Gość gość
nie jestem wredna, piszę językiem tego forum i w sumie ogólnie ludzi też bo panuje przekonanie że ktoś grubszy=nieatrakcyjny

Gość gość
i zaznaczam, nie szukam tutaj nikogo. Aktualnie mam dość internetowych znajomości, za często priorytety się rozmijały... mówiąc delikatnie chcę się tylko wyżalić :P

Gość gość
to ile masz lat i zdradz jak mozesz wzr/wage?

Gość gość
Pisałam, że nie szukam tutaj nikogo, więc takie szczegółowe dane są nieistotne.

Gość gość
Widzisz, a ja szczupła, ładna, zgrabna, w głowie też coś jest, a na samych debili trafiam. Albo cwaniaki, albo zakompleksione sieroty z problemami psychicznymi i weź mi to wytłumacz?

Gość gość
Znowu to gadanie "jestem taka piękna, cudowna, miła i porządna i dlatego żaden mężczyzna mnie nie podrywa " Jeśli facec***atrzą na wygląd to ładna powinna mieć powodzenie a jeśli patrzą na charakter to zastanów się nad sobą.

>>>bo panuje przekonanie że ktoś grubszy=nieatrakcyjny<<< Jeżeli podzielasz przekonania i opinie prymitywnej hołoty, to nie dziw się, że unikają Ciebie wartościowi ludzie. x Otyłość sama w sobie, piękna nie jest, ale są otyłe i piękne kobiety :). Zawsze wszystko zależy od egzemplarza.

Gość gość
Jestem towarzyska, wygadana, zabawna ogólnie pewna siebie gaduła. I usłyszałam już ze 4 wyznania od kolegów - jak to byli zakochani, ale bali się że ich nie zechcę wiec, nie piernicz mi tu nic o charakterze złym. a jedne nawet powiedział: wolę być z brzydką bo brzydka nie zostawi.

Gość gość
gość dziś -ile masz lat?

>>>a jedne nawet powiedział: wolę być z brzydką bo brzydka nie zostawi.<<< i dodał: Cibie nie byłem godny :D :D :D.

Gość gość
Zawsze byłam szczupła ładna zgrabna itp. Rozmiar 34-36. Byłam nieszczęśliwa. Mąż mnie zostawił dla takiej 42. Teraz mam 38-40 i jestem szczęśliwa:P Mój facet na moim punkcie szaleje, ja jem co chcę i jest bosko:P

Gość gość
nie mówił o mnie, wtedy miałam faceta, a o swojej dziewczynie :)

Gość gość
i zawsze te same wymówki tzn jestem zbyt ładna dlatego jestem sama trochę skromności

Gość AUTORKA_tego_tematu
To nie ja autorka to wszystko pisałam.. te parę postów nad.. dopiero przyszłam :P ja nie jestem ładna, jestem przeciętna, z cechami, które niektórym się bardzo podobają a niektórym pewnie nie.

Gość AUTORKA_tego_tematu
No mnie ogólnie ludzie lubią, jeden kolega kiedyś powiedział, że nie zna ani jednej dziewczyny podobnej do mnie pod względem charakteru. Poza tym znam i wredne osoby, i gadajace głupoty, i one wszystkie też kogoś mają. To nie przeszkoda mi się wydaje, że to kwestia trafienia na kogoś odpowiedniego.. niektórzy mają do tego więcej szczęścia, inni mniej

Gość gość
-nie zna ani jednej dziewczyny podobnej do mnie pod względem charakteru. może to jest klucz. Jestes nietypowa czy dziwna i dlatego jest ci trudno

Gość gość
Autorko, na czym polega twoja odmienność? Czym się różnisz?

Gość gość
Mówią, że jestem indywidualistką, tamten kolega powiedział, że może ze mną pogadać dosłownie o wszystkim i mam dużą świadomość otaczającego mnie świata. Nawet moja matka potrafi powiedzieć, że jestem mądra i wartościowa (a ona mnie "nie lubi"). Aczkolwiek ja się staram nie wrzucać w żadne szufladki, bo uważam, że to może rodzić dystans i przekonanie o "wyższości".

Gość gość
(chociaż wiem, że tytuł i temat wcale o tym nie świadczy. Niestety ostatnio z chyba frustracji i tęsknoty za kimś się psuję...możecie mi dać opieprz, pozwalam).

Gość gość
Każda pisze ze jest nie wiadomo jak ładna w mecie a w Realu potem się okazuje ze szału nie ma przeciętna myśli ze będą się do niej ustawiać kolejki książąt z bajki

Gość gość
Jak zwykle do bólu typowa odpowiedź i świadcząca o tym, że nie czytasz wszystkiego, że nie chce mi się tego nawet komentować...

Gość gość
A te grube mają facetów bo zapewne same wyszły z incjatywą teraz faceci raczej kobiet nie zaczepiaja poza kilkoma typami: ruhaczami, adresami, bad boyami itd

Gość gość
Czyli masz wymagania, które będą trudne do spełnienia, dla przeciętnego mężczyzny, także dla koleżanki. Nie chodzi o to, że jesteś lepsza, ale o to, że inaczej patrzysz na świat i ludziom jest trudniej się z tobą dogadać. Możesz być dla nich za poważna. Musisz szukać osób, mężczyzn podobnych sobie. Tak to działa.

Gość gość
I właśnie takich szukam :). Dla mnie odpowiedni charakter to wręcz niezbędny warunek. Ja myślę, że te dziewczyny mają facetów dlatego, że po prostu przypadły im do gustu. Pomyśl, ktokolwiek do ciebie podejdzie i co, będziesz tak ucieszony, że wejdziesz w związek z tą osobą, choćby ci się zupełnie nie podobała? Poza tym ja sama czasem wychodzę z inicjatywą, aczkolwiek nastawioną po prostu na coś bardziej w stronę bycia znajomymi. I w zasadzie w moim otoczeniu większość związków rozpoczęła się z inicjatywy mężczyzny.

Gość gość
I w zasadzie w moim otoczeniu większość związków rozpoczęła się z inicjatywy mężczyzny. x To tak, jak z całą cywilizacją, którą zainicjowali i prowadzili i nadal budują mężczyźni :classic_cool: