Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochasz mnie

Polecane posty

Gość gość
Bo miłość=cierpienie.

Gość gość
ach ta miłość jaka skomplikowana .... trzeba ze sobą więcej rozmawiać i to szczerze po co te niedomówienia i cierpienie

Gość gość
miłość = szczęście -tak powinno być

Gość gość z południa
Nigdy bym nie pomyślała, że to napiszę...kocham kogoś stąd :( Jemu tego nigdy nie powiem.Nie wolno nam się w sobie zakochać.Nie wolno. Za dużo wina...idę zanim się tutaj wyłożę 😭

Gość gość
20:02 z ta różnicą, że My to sobie powiedzieliśmy. Nic dobrego z tego nie wynika. Zaczekam. Minie :(

Gość gość
mój misio tez mnie kocha gdzieś w świecie

Gość gość z południa
Dlatego ja mu tego nie powiem.Wtedy mogłabym go stracic.Tak jak jest jest ciężko, ale on jest "blisko" :)

Gość gość
każdy powinien mieć swojego misia do przytulania ale na przykład mój za dużo pracuje i ja ciągle tylko tęsknię

Gość gość
20:17 Dokładnie tak. On powiedział mi to pierwszy więc mogłam mu swobodnie wyznać, że Go kocham ale niestety teraz stwarzamy między sobą taki dystans żeby siebie nie ranić.

Gość gość z południa
Nie wyobrażam sobie,że go tracę :( Cierpię, ale zniosę ten ból.Będę milczała i kochała skrycie :)

Gość gość
20:40 Wszytko kiedyś mija, to również będzie mieć swój koniec. Ważne żeby wszytko zakończyć z klasą. :) Wolę zagryźć się w sobie niż pokazać Mu, że cierpię.

Gość gość
Nie powinno się mówić tej drugiej stronie o uczuciu nigdy.Ja powiedziałam.Głupia byłam.Pomyślałam,że wtedy zrozumie,że pomoże mu zrozumieć.Pociągnęło to za sobą same złe rzeczy.Sporo czasu minęło,a ja nadal strasznie cierpię :( Żal, złość,nienawiść to emocje które mnie niszczą, a których nie potrafię się pozbyć. Przegrałam swoje życie i winię za to jego :(