Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy sobie radzą w życiu tylko ja nie

Polecane posty

Gość gość

To straszne :( dobija mnie to. Mam wrażenie, że wszyscy dookoła są tacy super i wszystko im się udaje, mają partnerów (w większości) studiują, uczą się, imprezują. Ja niby trochę też, ale zawsze się czuję gorsza od innych, słabsza, nadwrażliwa, jak z nimi gadam albo ich widzę to tylko widzę ich idealne życie. Poza tym czuję się samotna bo nie mam chłopaka i nigdy nawet nie miałam tak naprawdę...

Gość gość
nie bój się :) ja też nie. Nie studiuję, nie pracuję (dorywcza mi się skończyła), z chłopakiem to się całowałam 3 lata temu, a własnego miałam z 6 temu, a impreza? hmmm, z 3,5 roku temu ostatnia :d czy coś takiego

Gość gość
lat ile masz?

Gość gość
19 lat. Ja studiuję, troche imprezuję, ale kiedpsko sie czuję na studiach, chcę je zmienić, ale głupio mi z kimś nawet o tym gadać. Ogólnie nie wiem co robić, czasem mam wrażenie, że ludzie mnie traktują jako słabą, niezaradną, nie jestem przebojowa, raczej chimeryczna. Znajomi są w szczęśliwych związkach z całkiem długim stażem jak na ten wiek.

Gość gość
nie przejmuj się moje życie wygląda podobnie nic interesującego i tez nigdy nie miałam chłopaka chcociaz nie jestem gruba czy nieśmiała

Gość gość
Ja też nie jestem, ale co z tego, brzydsze ode mnie mają facetów, są szcześliwe, wygadane, a ja zawsze z boku z głupim uśmiechem. Chciałabym być odważna, trochę szalona jak inni w mpim wieku, ale chyba juz się nie zmienię. Sama często nie wiem jaka jestem naprawdę :( smutne to wszystko. To chyba dobre określenie, nie znam samej siebie.

Gość gość
mam podobnie jeszcze staram się usczesliwiac innych a samej siebie nie potarfie