Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie sa te wszystkie mamy karmiace piersia

Polecane posty

Gość gość

Na kafe kazda prawie pisze ze karmi a w moim otoczeniu karmie tylko ja. I to dopiero trzy miesiace a kazda sie dziwi ze tak dlugo. One same karmily tylko po kilka dni. Jedna 7 tyg.. Czuje sie jak wyrzutek spoteczenstwa bo karmie wlasne dziecko.gdzie sie podziewaja te karmiace mamy?

Gość gość
Byla karmiaca corke 22 msc syna 14 msc i tez z moich znajomych robilam to najdluzej

Gość gość
ja nie karmie i mam to gdzies co kto na ten temat uwaza, karmilam 2 miesiace niecale poniewaz mam problemy chorobowe i musialam dziecko odstawic

Gość wifigdańsk
yyy co? nie rozumiem?

Gość gość
Ja karmie 7tygodni i juz mi sie marzy mm

Gość gość
Ja tez nie karmilam nir chcialo mi sie. Wiszenoe na cycku i bycie wiezniem wlasnego dziecka mnie nie bawi

Gość gość
Ja karmię prawie dwa lata.

Gość gość
W moim otoczeniu 3/4 karmi piersia. Tych co wybieraja mm nikt nie krytykuje. Jak ty sie czujesz jak wyrzutek bo kp to twoje znajome chyba nie sa prawdziwymi przyjaciolkami. To w koncu tylko jedzenie.

Gość gość
ja karmie 8 miesiac.wiem,ze to najlepsze dla corki, poczatki sa najgorsze(zawsze sie znajdzie ktos kto powie,ze dziecko sie nie najada itp) ale po kilku miesiacach nie ma juz zadnych problemow. w moim otoczeniu rodzinnym matki karmily 3m,6m i rok. czasem jakas ciotka sie dziwi,ze "jeszcze" karmie cycem, kiedys prababcia mojejgo dziecka byla bardzo zdziwona,ze mala jest tylko na piersi,nie dokarmiana nie dopajana jest taka duza i zdrowa, hmmm ludzie mysla,ze mm jest lepsze.