Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście jak starzy ludzi są drętwi, tak 40 50 lat

Polecane posty

Gość gość

nic tylko kasa, czynsz, opłata, opłatek, choinka, bombki, owies kurczaczek, futerko wazelina, czesne pasta do butów koenzym Q10, schabowy, mielone mortadela jaja, sprzężone powietrze, eksperymentalny altretyzm , łóżko noc pościel poszwa :O a gdzie pytam pieluchy radość energia, zielona trawka, niebo niebieskie, słonko, słowiki fiołki bratki, musztarda ketchup majonez, sex do góry głową, no gdzie pytam? :)

Gość gośćszarik
Masz coś k***a do choinki!? To załuż se pieluchę!

Gość gość
walnięty gimbaza

Gość gość
Może podrzucić Ci smoczek, bo mnie już niepotrzebny mam powyżej pięćdziesiąt. A i jeszcze może chcesz rolki? Gratis dorzucę pieluchomajtki. Wyobraz siebie z tymi gadżetami jak suniesz na rolkach. Podeślij zdjęcie na pewno minie mi drętwota.

Gość gość
statra drętwa doopa jesteś to widać słychać i czuć:O

Gość gość
Ja 44 i nie jestem staraca o oplatku nie gadam

Gość gość
Jeśli myślisz, że 40-50latki się nie dupcą to jeszcze ze swoją wiedzą jesteś w lesie.

Gość gość
autorko,kogo szukasz,w jakim przedziale? nie chcą cię równolatki? myślę sobie,że to ty jesteś drętwą,sfrustrowana babą__________nie sądź innych w/g siebie

Gość gość
zajmij sie autorko zarabianiem i oplacaniem czynszu a wtedy ci starzy (buhaha) ludzie chetnie poleza na lace ,popatrza sobie w niebo, na slonce ,pouprawiaja seks do gory glowa :D

Gość gość
autorko,skoro już zakładasz pieluchy,to o facecie zapomnij,zawsze obszczana,fuj miałaś sex na głowie? wietrzyłaś się?opisz nam ... aleś ty tępa

Gość gość
Jak drętwy to źle jak młody duchem też źle , ludzie lubią narzekać na wszystkich do okola. ;) Więcej wyrozumiałości i radości życia a życie innych przestanie Cie interesować. ;)