Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooość22

Czy byłe nie mogą zrozumieć że są BYŁYMI?

Polecane posty

Gość gooość22

Denerwują mnie niektóre kobiety, które nie mogą zrozumieć, że ich związek się zakończył i są byłymi. Drażni mnie to, że jakaś była dzwoni, podrywa, pisze do faceta który już od dawna ma nową dziewczynę. Była mojego faceta ciagle do niego pisze i dzwoni, nie może wejść spokojnie na fb bo zaraz ona napisze. Dzwoni pisze sms, a jak już zmienił nr to dreczyla znajomych by go zdobyć, aż w końcu go dostała i znowu pisze dzwoni choć on nie odpisuje, a nie są już ze sobą 2 lata, a ze mną jest rok. Po co to robicie? Chcecie jeszcze bardziej się ośmieszyć? Ja jak kończyłam związek to już nawet nie pisałam do chłopaka nawet jako koleżanka mimo tego, że bardzo go kochałam.

Gość gość
Czy wszystkie Nekst tak szczegółowo znają posunięcia Byłych Misiaczka?

Gość gooość22
Trudno nie poznać gdy jest się przy tym i widzisz to nie tylko w ilości dzwonienia ich (w trakcie spotkania) po treści wysyłanych przez nich wiadomości (tak czytam jego wiadomości, a on moje) i po tym jak się zachowują widząc go gdy idzie z nową dziewczyną

Gość gość
. Niektóre już takie są

Gość gość
Chlopy to samo. Do mozgu nie dociera. Musialam usun c z fb, zmienic nr. Bo j***l wiadomosciami codziennie w ponad przecietnych ilosciach. I jeszcze mu nie pasowalo ze nie odpisuje. Pretensje.

Gość gość
Niektórzy ludzie nie wiedzą kiedy odpuścić